Vejledning om tilmelding 2023

Baggrund – om DANISH BEAUTY AWARD

Danish Beauty Award (DBA) er en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter. Priserne uddeles til kosmetikprodukter på såvel det selektive marked som massemarkedet, bridge brands/lifestyle brands, nicheprodukter og mærker i begrænset distribution samt produkter til professionel brug. Priserne uddeles i 2023 den 28. april i Tivoli Congress Center i København. Det er i 2023 17. gang, at Danish Beauty Award finder sted. Vinderne findes blandt indsendte produkter i en lang række kategorier. Et dommerpanel vil selvstændigt vurdere og derefter votere i fællesskab. Derudover vil der igen være sponsorpriser – Matas-prisen 2023 samt Goodieboxprisen 2023, hvor abonnenterne vælger vinderen blandt produkterne i DBA-Goodieboxen.

TILMELD HER

Alle kosmetiske produkter, der er lanceret på det danske marked i 2022 kan være med ved Danish Beauty Award 2023. Også steder, behandlinger, inner beauty produkter, funktionelle dufte og beauty accessories kan deltage.

Det er muligt at tilmelde i alle de kategorier, hvor du mener, det naturligt hører hjemme. Et dommerpanel skal modtage produkterne til test. De vil vurdere og udvælge 5 nominerede i hver kategori – og derefter en vinder, der bliver afsløret ved awardshowet den 28. april 2023 i Tivoli Congress Center.

Læs mere her