Sponsorer

GOODIEBOX

Tilmeld dig GOODIEBOX og modtag hver måned en lækker GOODIEBOX med fem til syv produkter i specialstørrelser. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative og trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte.

Matas

I Matas finder du din nye parfume, hudpleje, makeup, helseprodukter og meget mere skønt. Matas har Danmarks største kundeklub med over 1,7 mio. medlemmer. Med Club Matas får du inspiration, tips og gode råd om skønhed, sundhed og velvære.

Tivoli Congress Center

Hold dit næste møde og arrangement på Tivoli Hotel & Congress Center. På Tivoli Hotel & Congress Center er vi eksperter i at skræddersy arrangementer efter de enkeltes behov og ønsker. Vores eventyrlige faciliteter og professionelle personale vil være med til at skabe et arrangement som dine gæster ikke vil glemme.

Kosmetik- & Hygiejne Branchen

Kosmetik- og hygiejnebranchen er brancheforening for danske og internationale virksomheder, der producerer eller leverer kosmetik og personlig pleje og vaske- og rengøringsmidler til det danske og internationale marked.

Beauty Angel

Beauty Angel-lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på. Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling, der arbejder i alle hudlag også de dybeste, og sørger for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte celler – de såkaldte ”fibroblaster”, som sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron.

Vil du være sponsor i 2023?

Kontakt os og hør nærmere om sponsormulighederne for 2023.

Ring 22912476 eller mail til adm@danishbeautyaward.dk.