Persondatapolitik

Vi er dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
Foreningen Danish Beauty Award er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger her:

Danish Beauty Award fmbh.
Att.: Anne-Dorte Mathiesen
Blomstermarken 25
3060 Espergærde
Cvr: 30323874
Tlf. 22912476
adm@danishbeautyaward.dk

Nyhedsbreve
Vi sender nyhedsbreve ud ved brug af Mailchimp med det formål at informere både virksomheder og forbrugere om nyheder vedr. prisuddelingen Danish Beauty Award. I forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve modtager vi dit navn og din mailadresse. Virksomheder oplyser eventuelt også firma og stilling. Mailchimp er hjemmehørende i USA og er medlem af The Privacy Shield List, hvilket er et lovkrav for at behandle data udenfor EU. Se Mailchimps privatlivspolitik her.

Tilmelding til Danish Beauty Award
I forbindelse med tilmeldingen til konkurrencen om statuetter modtager vi oplysninger om firma, cvr.nr., adresse, tlf., Att.-person, fakturaadresse samt produktoplysningerne for det tilmeldte. Disse oplysninger indsamles via Danish Beauty Awards egen hjemmeside og opbevares i vores egen database til brug i forbindelse med dommerprocessen i det år tilmeldingen er foretaget. Du kan altid få indsigt i disse oplysninger og kan altid få dem slettet. Du modtager ved tilmeldingen altid en kopi af oplysningerne, der er indsendt til Danish Beauty Award. Vi vil udelukkende opbevare og behandle dine personoplysninger, så længe de er relevante.

Fakturering
Når vi sender fakturaer, sker det igennem økonomiprogrammet e-conomic, og her behandler vi følgende personoplysninger: firma, cvr.nr., adresse, tlf., Att.-person, fakturaadresse.

Billetkøb
Billetter til prisuddelingen sker gennem Billetlugens billetkøbssystem, hvor der indtastes navn og email på den person, der køber billetter. Danish Beauty Award ser ikke kort- eller bankoplysninger, idet køb og betaling udelukkende sker mellem Billetlugen og billetkøber.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder (bl.a. indsigtsret, berigtigelse, begrænsning, sletning) i forbindelse med databeskyttelsesforordningen, skal du kontakte os – og framelde nyhedsbrevet. Det kan du altid i bunden af et hvilket som helst nyhedsbrev.


Danish Beauty Awards persondatapolitik, 24. maj 2018