Tilmeld produkt

TILMELDINGEN TIL DANISH BEAUTY AWARD 2023 ER AFSLUTTET DEN 13. JANUAR 2023
Dommerpanelet tester og vurderer nu alt, som er tilmeldt. De nominerede offentliggøres slut marts / start april 2023.
Vinderne offentliggøres ved awardshowet, der finder sted den 28. april 2023 i Tivoli Congress Center i København. Billetter kommer i salg på Billetlugen.dk i løbet af kort tid.

Alle kosmetiske produkter, der er lovligt markedsført og lanceret i 2022 på det danske marked, kan meldes til. Også steder, behandlinger, inner beauty produkter, funktionelle dufte og beauty accessories skal tilmeldes  her. For at komme i betragtning til GOODIEBOXPRISEN 2023 – kontakt da GOODIEBOX direkte. I 2023 uddeler vi også en Matas-pris – kontakt Matas direkte for mere info.

For de kosmetiske produkter gælder det, at alle nylanceringer, “line extensions” samt relanceringer, der kan betragtes og vurderes på linje med nylanceringer, kan tilmeldes. Der  skal udfyldes en tilmelding pr. produkt, person, sted eller behandling. Du kan tilmelde et produkt i alle de kategorier, hvor du mener, det naturligt hører hjemme, men overvej nøje, hvor vinderpotentialet er, og skriv kortfattet og præcist de gode argumenter for, hvorfor det er en vinder. Er argumenterne forskellige for hver kategori, da angiv kategorien som overskrift for hver tekst i feltet. Produktet skal kun sendes én gang til dommerne, selv om det tilmeldes flere kategorier.

Du vil modtage en tilmeldingsbekræftelse på mail. Gebyret pr. tilmelding er kr. 2.000 ex moms uanset antallet af kategorier. Faktura sendes separat pr. mail. Der betales ikke gebyr for Årets Klassiker eller forslag til Årets Ildsjæl. Husk at anføre PO-nummer, hvis det er krævet af din virksomhed. Deadline for tilmelding er den 13. januar 2023 kl. 16.00. Dommerne skal have modtaget produkterne den 15. januar 2023. Vi accepterer også levering med posten mandag den 16. januar. Send gerne produkter til test umiddelbart efter tilmeldingen åbner. Produkterne skal sendes direkte til dommerne. Dommernes adresser står i vejledningen, og I modtager dem på en mailbekræftelse efter tilmelding. Send venligst ikke til pakkeshop.

Du modtager et tilmeldingsnummer, som  skal anføres på produktet, der fremsendes til dommerne. Nummeret kan påføres ved et klistermærke eller skrives på produktet. Detaljer om tilmelding, kategorier, dommere, logo er beskrevet yderligere her. Har du spørgsmål, så kontakt gerne Anne-Dorte på mail adm@danishbeautyaward.dk – mobil 22912476.

1 Udfyld oplysninger 2 Udfyld tilmeldingsinformation 3 Bekræft oplysninger

Virksomhedsadresse / Company address

Faktureringsadresse / Invoicing address

(Obligatorisk hvis krævet af virksomheden)


Tilmelding / Sign up

Vælg hvilken tilmelding, du ønsker. Husk, du kan kun udfylde én tilmelding ad gangen.
Choose type of registration. Only one sign up at a time.

Tilmeldingsinformation / Sign Up Information

Hold Ctrl (cmd på Mac) nede for at vælge flere.

Pris:DKK ...
Moms / VAT:DKK ...
Pris i alt / Total:DKK ... inkl. moms

Beskrivelser / Descriptions

Tekst, der skal følge produktet, hvis det bliver nomineret.

Husk at skrive begrundelser for alle de valgte kategorier i dette felt. / Please remember to specify each category.

Ønsket tekst på Facebook og Instagram - samme tekst bruges begge steder (max. 750 tegn inkl. mellemrum). Angiv venligst officielle tags og hashtags. / SoMe text.
Angiv venligst i feltet, hvis I ikke ønsker tilmeldingen vist på Danish Beauty Awards sociale medier / Please make a note here if you do not wish to be postet by DBA.

Filen skal være min. 1MB og max. 10MB. Packshot, fritskrabet.

Filen skal være min. 1MB og max. 10MB. Gerne packshot og helst fritskrabet.

Filen skal være min. 1MB og max. 10MB. Gerne packshot og helst fritskrabet.


Bekræft oplysninger

Oversigt over de udfyldte oplysninger.