Om DBA


Danish Beauty Award afholdes i 2023 for 17. gang. Datoen er sat til den 28. april 2023 i Tivoli Congress Center. Danish Beauty Award er en pris, der uddeles i kosmetikbranchen til årets bedste skønhedsprodukter. Hvert år er der stor konkurrence om at vinde de eftertragtede priser i forskellige kategorier. Vinderne modtager deres statuette ved et stort prisuddelingsshow. Her deltager leverandører fra skønhedsbranchen, pressen, detailhandlen, sponsorer og andre med interesse for skønhed. Der er altid trængsel på den røde løber. Billetterne bliver sat til salg på Billetlugen start 2023. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Kategorierne omfatter både luksusprodukter og hverdagsprodukter fra supermarkedet, men også professionelle produkter til frisør og kosmetolog. Det handler om alt fra dufte til ansigtscremer og fodlotion. Solprodukter og skønhedsbehandlinger. Se kategorierne i 2023 her.

I næsten alle kategorier er det et dommerpanel, som finder de fem nominerede og vindere blandt de tilmeldte produkter. I 2023 kan en vinder igen hæve statuetten for Goodieboxprisen, og vi vil uddele MATAS-prisen 2023. Årets Inner Beauty Award, der går til et kosttilskud, superfood eller probiotika, der giver skønhed indefra.

Alle leverandører af produkter i beautybranchen kan tilmelde produkter. De eneste krav, som bliver stillet, er, at produkterne er lovlige i henhold til kosmetiklovgivningen og lanceret i det forgangne kalenderår. Det vil sige, at priserne, som uddeles i 2023, er til produkter, der har indtaget det danske marked i løbet af 2022. På nær klassikeren, der skal have været på markedet i længere tid. Inner Beauty kan deltage uanset lanceringsår.

I april 2023 er det altså 17. gang, der bliver uddelt Danish Beauty Award-priser. Awardshowet finder sted i Tivoli Congress Center i København. Du kan også finde stemningsvideoer fra prisuddelingerne i 2022, 2021, 2019, 2018, 2017 og 2016. Se den virtuelle event i 2020 her.

De første år hed prisuddelingen Danish Beauty & Cosmetics Awards. Danish Beauty Award fmbh er en selvstændig forening. Arrangør og formand er Anne-Dorte Mathiesen.

Find også Danish Beauty Award på Instagram og Facebook.