TILMELDINGEN TIL DANISH BEAUTY AWARD 2019 ER AFSLUTTET


På denne side tilmelder du produkter til Danish Beauty Award 2019 (login finder du i bunden af siden – login med DBA2019). Alle kosmetiske produkter, der er lovligt markedsført og lanceret i 2018 på det danske marked, kan tilmeldes. Også steder, behandlinger og beauty accessories skal tilmeldes via denne side. Igen i 2019 uddeler vi en pris i kategorien Årets Inner Beauty Award for kosttilskud, superfoods, probiotika mv., der kan påvirke skønheden indefra. Kun anmeldte kosttilskud og korrekt mærkede produkter kan komme i betragtning. Vi vil også uddele GOODIEBOXPRISEN 2019 – kontakt GOODIEBOX direkte for at komme i betragtning i denne kategori. Se flere detaljer under Kategorierne 2019.

For de kosmetiske produkter gælder det, at alle nylanceringer, “line extensions” samt relanceringer, der kan betragtes og vurderes på linje med nylanceringer, kan tilmeldes. Der vil skulle udfyldes en tilmelding pr. produkt, person, sted eller behandling. Du kan tilmelde et produkt i alle de kategorier, hvor du mener, det naturligt hører hjemme. Produktet skal kun sendes én gang til dommerne, selv om det tilmeldes flere kategorier. Overvej de relevante kategorier, og begrund med gode argumenter for hver kategori. Skriv korte, præcise begrundelser for, hvorfor det tilmeldte er en vinder i de valgte kategorier – skriv det i samme felt i online-skemaet med kategorien som overskrift.

Du vil modtage en tilmeldingsbekræftelse på mail. Tilmeldingsgebyret er kr. 1.500 ex moms uanset antallet af valgte kategorier. Faktura sendes separat pr. mail. Der betales ikke gebyr for Årets Klassiker eller forslag til Årets Ildsjæl.

Husk at anføre PO-nummer, hvis det er krævet af din virksomhed.

Tilmeldingen skal være udført senest den 19. december 2018. De 13 dommere skal have modtaget produkterne senest den 20. december 2018. Men send gerne umiddelbart efter tilmeldingen åbner. Du kan se dommerpanelet i 2019 her. Produkter til dommerne skal i år sendes i tre portioner:

11 produkter sendes til (for Inner Beauty skal 6 produkter sendes til)

ALPI
Greve Main 32
DK-2670 Greve
Mrk.: Danish Beauty Award 2019

2 produkter sendes til (1 produkt, hvis du ikke vil have dit produkt vist frem på DBAs sociale medier: Instagram, Facebook mv.)

Lahme Kommunikation
Jens Kofods Gade 1, st. tv.
1268 København K.

I alle tilfælde sendes 1 produkt direkte til Danish Beauty Award på adressen

Danish Beauty Award
Blomstermarken 25
3060 Espergærde
Att.: Anne-Dorte Mathiesen

Altså – hvis du vil være en del at DBAs tiltag på de sociale medier, da skal der sendes 14 kosmetiske produkter i alt, 13 til dommere og 1 til brug foto hos Lahme Kommunikation i 3 forsendelser à 11 + 2 + 1 produkter. Tilsvarende gælder for Årets Inner Beauty Award – her er det blot 8 i alt = 7 til ekspertpanelet og 1 til brug på sociale medier i 3 forsendelser à 6 + 1 + 1 (= 6 til ALPI + 1 til Danish Beauty Award + 1 til SoMe til Lahme Kommunikation).

Pakkeinstruks

Produkterne, som sendes til ALPIs adresse skal pakkes i 11 poser eller æsker med navn på hver af dommerne. De 11 poser eller æsker kan derefter pakkes i en stor forsendelse. Bemærk, at det er en fordel, at fordele produkterne, som anført pr. dommer, da I kan skrive en personlig hilsen til hver af dommerne samt vedlægge produktblade, informationer, presseklip eller andet, der skal underbygge dommernes oplevelse af produkterne, når de testes. Derved sikres det, at jeres ofte meget omfattende pressemateriale tilgår hver af dommerne, og at produkterne holdes samlet.

Husk, at alle produkter SKAL have påført det tilmeldingsnummer, I modtager ved tilmeldingen – ellers kan det være svært at styre processen og sikre det rette overblik. Nummeret kan påføres ved et klistermærke eller skrives på produktet.

Pakketips: Når I pakker som anført ovenfor – pr. dommer i den store forsendelse – kan I formentlig undgå for meget inder-emballage, ”chips”, plastikfyld mv. der normalt beskytter produkterne under transporten. Har i kontor i Storkøbenhavn, så overvej, hvorvidt en leverance med taxa eller vognmand direkte fra dør til dør måske er lettere og billigere.

ALPI kan kontaktes på mail: mbb@alpi.dk eller på telefon 40843088 i tilfælde af spørgsmål om levering.

Detaljer om tilmelding, kategorier, dommere, logo bliver beskrevet yderligere i vejledningen for 2019. Har du spørgsmål, så kontakt gerne Anne-Dorte på mail adm@danishbeautyaward.dk – mobil 22912476.

 

 

Dette indhold er adgangskodebeskyttet. For at se det, indtast venligst din adgangskode nedenfor: