TILMELDINGEN TIL DANISH BEAUTY AWARD 2018 ER AFSLUTTET

___

Tak for tilmeldingerne til Danish Beauty Award 2018. Dommerne er nu i fuld gang med testarbejdet. De nominerede vil blive afsløret i marts, og vinderne afsløres som altid ved den store prisuddelingsfest i Tivoli Congress Center, der finder sted den 20. april 2018. Invitationen til eventen vil snart blive sendt ud via Nyhedsbrevet. Billetter kommer til salg via Billetlugen.dk og sælges efter ‘først til mølle-princippet’ efter invitationen er udsendt.

Tilmelding af produkter til Danish Beauty Award 2019 vil starte op i oktober/november 2018.

___

 

På denne side tilmelder du produkter til Danish Beauty Award 2018. Alle kosmetikprodukter, der er lovligt markedsført og lanceret i 2017 på det danske marked, kan tilmeldes. Også steder, behandlinger og beauty accessories skal tilmeldes via denne side. Derudover gentager vi succesen med Årets Inner Beauty Award – kategorien for kosttilskud, superfoods, probiotika mv., der kan påvirke skønheden indefra. Vi vil også uddele GOODIEBOXPRISEN 2018 – kontakt GOODIEBOX direkte for at komme i betragtning i denne kategori. Årets Forbrugerpris skal i 2018 findes i samarbejde med MATAS – se flere detaljer under Kategorierne 2018.

For de kosmetiske produkter gælder det, at alle nylanceringer, “line extensions” samt relanceringer, der kan betragtes og vurderes på linje med nylanceringer, kan tilmeldes. Der vil skulle udfyldes en tilmelding pr. produkt, person, sted eller behandling. Du kan tilmelde et produkt i alle de kategorier, hvor du mener, det naturligt hører hjemme. Produktet skal kun sendes én gang til dommerne, selv om det tilmeldes flere kategorier. Overvej de relevante kategorier, og begrund med gode argumenter for hver kategori. Skriv korte, præcise begrundelser for, hvorfor det tilmeldte er en vinder i de valgte kategorier – skriv det i samme felt i online-skemaet med kategorien som overskrift.

Du vil modtage en tilmeldingsbekræftelse på mail. Tilmeldingsgebyret er kr. 1.500 ex moms uanset antallet af valgte kategorier. Faktura sendes separat pr. mail. Der betales ikke gebyr for Årets Klassiker eller forslag til Årets Ildsjæl.

Husk at anføre PO-nummer, hvis det er krævet af din virksomhed.

Tilmeldingen skal være udført senest den 5. januar 2018. De 13 dommere skal have modtaget produkterne senest den 8. januar 2018. Se dommerne her. Produkter til dommerne skal i år sendes samlet i én pakke til

Busch on Board
Att.: Henrik Busch
Slotsvej 10 a
2920 Charlottenlund

Hvis du vil være en del at DBAs tiltag på de sociale medier, da skal der sendes 14 produkter i alt, 13 til dommerne og 1 til brug foto hos Lahme Kommunikation. De 14 produkter sendes samlet til Busch on Board. Samme gælder for Årets Inner Beauty Award – her er det blot 7 til ekspertpanelet og 1 til brug på sociale medier.

Se alle detaljer om tilmelding, kategorier, dommere, logo i vejledningsdokumentet her.

 

Dette indhold er adgangskodebeskyttet. For at se det, indtast venligst din adgangskode nedenfor: