TILMELDINGEN TIL DANISH BEAUTY AWARD 2020 ER LUKKET.

Tak for alle tilmeldinger. Dommerne er nu i gang med at teste og vurdere. De nominerede offentliggøres i marts. Vinderne vil modtage deres statuetter den 24. april 2020 ved prisuddelingen i Tivoli Congress Center. Billetter til eventen bliver sat til salg via Billetlugen i januar 2020.

______________________________________________________________________

 

På denne side tilmelder du produkter til Danish Beauty Award 2020 (login er DBA2020). Feltet til login er nederst på siden.

Alle kosmetiske produkter, der er lovligt markedsført og lanceret i 2019 på det danske marked, kan tilmeldes. Også steder, behandlinger og beauty accessories skal tilmeldes via denne side. Igen i 2020 uddeler vi en pris i kategorien Årets Inner Beauty Award for kosttilskud, superfoods, probiotika mv., der kan påvirke skønheden indefra. Kun anmeldte kosttilskud og korrekt mærkede produkter kan komme i betragtning. Ny i 2020 er også Årets Kampagne. Duftkategorierne er nu unisex. Vi vil også uddele GOODIEBOXPRISEN 2020 – kontakt GOODIEBOX direkte for at komme i betragtning i denne kategori.

For de kosmetiske produkter gælder det, at alle nylanceringer, “line extensions” samt relanceringer, der kan betragtes og vurderes på linje med nylanceringer, kan tilmeldes. Der vil skulle udfyldes en tilmelding pr. produkt, person, sted eller behandling. Du kan tilmelde et produkt i alle de kategorier, hvor du mener, det naturligt hører hjemme. Produktet skal kun sendes én gang til dommerne, selv om det tilmeldes flere kategorier. Overvej de relevante kategorier, og begrund med gode argumenter for hver kategori. Skriv korte, præcise begrundelser for, hvorfor det tilmeldte er en vinder i de valgte kategorier – skriv det i samme felt i online-skemaet med kategorien som overskrift.

Du vil modtage en tilmeldingsbekræftelse på mail. Tilmeldingsgebyret er kr. 1.500 ex moms uanset antallet af valgte kategorier indtil 1. december 2019. Tilmelder du efter 1. december og indtil 13. december er gebyret kr. 1.800 ex moms. Faktura sendes separat pr. mail. Der betales ikke gebyr for Årets Klassiker eller forslag til Årets Ildsjæl.

Husk at anføre PO-nummer, hvis det er krævet af din virksomhed.

Tilmeldingen skal være udført senest den 13. december 2019. Dommerne skal have modtaget produkterne senest den 17. december 2019. Se dommerne her. Send gerne produkter til test umiddelbart efter tilmeldingen åbner. Produkter til dommerne skal sendes i tre portioner:

11 produkter sendes til

ALPI Danmark
Kumlehusvej 1B
4000 Roskilde
Mrk.: Danish Beauty Award 2020

2 produkter sendes til (kun 1, hvis ikke er interesseret i at få vist produktet frem på DBAs sociale medier: Instagram, Facebook mv.)

Lahme Kommunikation
Jens Kofods Gade 1, st. tv.
1268 København K.
Att.: Julia Lahme
Mrk. Danish Beauty Award 2020

I alle tilfælde sendes 1 produkt direkte til Danish Beauty Award på adressen

Danish Beauty Award
Blomstermarken 25
3060 Espergærde
Att.: Anne-Dorte Mathiesen
Mrk. Danish Beauty Award 2020

Produkterne, som sendes til ALPIs adresse skal pakkes i poser eller æsker med navn på hver af dommerne – se dommerne her. Poser eller æsker kan derefter pakkes i en stor forsendelse. Bemærk, at det er en fordel, at fordele produkterne, som anført pr. dommer, da I kan skrive en personlig hilsen til hver af dommerne samt vedlægge produktblade, informationer, presseklip eller andet, der skal underbygge dommernes oplevelse af produkterne, når de testes. Derved sikres det, at jeres ofte meget omfattende pressemateriale tilgår hver af dommerne, og at produkterne holdes samlet.

Husk, at alle produkter SKAL have påført det tilmeldingsnummer, I modtager ved tilmeldingen – ellers kan det være svært at styre processen og sikre det rette overblik. Nummeret kan påføres ved et klistermærke eller skrives på produktet.

Pakketips: Når I pakker som anført ovenfor – pr. dommer i den store forsendelse – kan I formentlig undgå for meget inder-emballage, ”chips”, plastikfyld mv. der normalt beskytter produkterne under transporten. Har i kontor i Storkøbenhavn, så overvej, hvorvidt en leverance med taxa eller vognmand direkte fra dør til dør måske er lettere og billigere.

ALPI kan kontaktes på mail: mbb@alpi.dk eller på telefon 40843088 i tilfælde af spørgsmål om levering.

Detaljer om tilmelding, kategorier, dommere, logo bliver beskrevet yderligere i vejledningen for 2020. Har du spørgsmål, så kontakt gerne Anne-Dorte på mail adm@danishbeautyaward.dk – mobil 22912476.

Dette indhold er adgangskodebeskyttet. For at se det, indtast venligst din adgangskode nedenfor: