Inner Beauty Ekspertpanel 2024

Umahro Cadogan – Functional Medicine- og sundhedsekspert

Umahro er forfatter, madnørd og Functional Medicine- og sundhedsekspert. Holder foredrag og coacher om sundhed, motion og ernæring under titlen ’Spis og lev dig sund og rask – sundhed der virker’.  Kendt fra TV-programmet ”Kan man spise sig rask?” og for at formidle livsændrende viden på underholdende vis.
@umahro

Søs Wollesen – Læge og kosttilskudsekspert

Søs Wollesen er læge, men også forfatter og psykoterapeut. Søs har arbejdet med ernæring, kosttilskud og hudens behov i mere end 20 år. Efterspurgt foredragsholder, underviser og rådgiver.
@soswollesen

Mathilde Mejer – Head of Health hos Matas

Dedikeret til at udforske sundhed og indre skønhed hos Matas. Kommer med en baggrund fra apotekerbranchen og har i mange år også været leverandør. Mathilde har bevæget sig inden for både marketing, salg og indkøb til strategisk kommerciel udvikling og drift. Brænder for at spotte de seneste sundhedstrends og er samtidig opmærksom på at identificere det kommercielle potentiale.
@matasdk

Lars Holm Jensen – A-Apoteket

Lars Holm Jensen er direktør i Danmarks største apotekerkæde – A-apoteket. Lars er farmaceut med en analytisk tilgang til produkternes sammensætning, virkning og validitet.
@larshjensen

Christina Skovbølling Haak – Dermatolog

Christina Skobbølling Haak er ph.d. og speciallæge i dermatologi. Til dagligt driver hun sin egen klinik i København, der tilbyder behandlinger indenfor både medicinsk samt æstetisk dermatologi. Christinas store viden om huden, hudens heling og aldringsprocesser udgør et unikt fundament for dommerarbejdet.
@christina.s.haak, @haakhudspecialister

Juryformand: Anne-Dorte Mathiesen – Danish Beauty Award

Står bag Danish Beauty Award som både arrangør og formand for bestyrelsen. Uddannet cand.brom og journalist. Er både selvstændig konsulent og skribent med dybdegående kendskab kosmetik og fødevarer.
@annedortemathiesen

 

 

Fotograf: Anja Ekstrøm m.fl.

Inner Beauty-panelet i 2024 består af et selvstændigt panel af fem eksperter på Inner Beauty-fronten samt juryformand Anne-Dorte Mathiesen. De bedømmer alt individuelt og mødes til dommermøder, hvor de fem nominerede og en vinder findes. Vinderen bliver afsløret ved prisuddelingsfesten den 19. april 2024. Dommerne har forskellige metoder til at bedømme produkterne. De kigger på mærkning, sammensætning, koncentrationer, forventet virkning og effekt. Det er ikke en videnskabelig test på nogen måde, men de forskellige eksperters opfattelse af produkterne. Der er etiske retningslinjer for dommerarbejdet, og dommerne skriver under på en kontrakt om at være uvildige i deres bedømmelse.

INNER BEAUTY EKSPERTERS ADRESSER