Vinderne af DBA 2024

Vinderne af årets Danish Beauty Award 2024 blev fejret ved den store prisuddelingsfest fredag den 19. april. Der var både hygge og hyldest igennem hele aftenen, hvor værterne Lise Baastrup og Caspar Phillipson underholdt på skønneste vis. Det var 18. gang, at statuetterne blev uddelt til skønhedsprodukter, behandlinger og steder og i år også til en content creator by Matas.

Dommerne var alle på scenen sammen med kendte prisoverrækkere. Vi havde fornøjelsen af TV-værter, ‘løver’ og skuespillere til at overrække statuetter – en enkelt prisoverrækker, sang ‘Love is in the air’ for alle vinderne på scenen. Lise Baastrup og Caspar Phillipson sang og spillede alt fra musical til opera, og gav gæsterne et smil på læben hele vejen igennem alle prisoverrækkelserne. Vi kom rundt om vigtige emner som Look Good Feel Betters makeuphjælp til kræftramte kvinder til sjov danseundervisning på catwalken. Gæsterne havde alle klædt sig festligt på, så mingling og turen foran pressevæggen var smukkest mulig. Se fotos i galleriet. Der bliver fyldt flere og flere på.

”I år har opbakningen været større end nogensinde før – det gælder både tilmeldte og antallet af gæster til prisuddelingen. Det vil jeg gerne takke for,” siger Anne-Dorte Mathiesen, der står bag awardshowet. Ikke alle kunne komme med hele vejen igennem nåleøjet. Kun en enkelt gik hjem med vinderstatuetten i hver kategori. ”Det er vigtigt at huske, at det at være nomineret også er at vinde, for det er helt utrolig svært at komme blandt de fem”, siger arrangør og bestyrelsesformand Anne-Dorte Mathiesen.

Nu vil vi se både nominerede og vindere fortælle omverdenen, at de er blandt dommernes udvalgte. Produkter med Danish Beauty Awards vinderlogo og nomineret-logo vil finde vej til både butikker og onlineshops som vejledning til forbrugerne, men logoet er også et pejlemærke til årets klinikker, behandlinger og beautysteder.

Et stort tillykke til alle vinderne!

Se pressemeddelelsen med listen over vindere her.

 

Se fotos fra prisuddelingen, som løbende vil blive uploadet her: https://danishbeautyaward.dk/galleri/

Se fotos af alle nominerede og vindere her: https://danishbeautyaward.dk/nominerede/

For mere information og fotos kontakt venligst: Anne-Dorte Mathiesen, Danish Beauty Awards arrangør og bestyrelsesformand, E-mail: adm@danishbeautyaward.dk Tlf.: 22912476

April 22, 2024 7:57 pm