Årets vindere ved Danish Beauty Award 2022

Danish Beauty Award 2022 afslørede vinderne ved en stor prisfest i Tivoli Congress Center den 29. april 2022. Stort tillykke til dem alle. På Instagram kunne man følge med i prisuddelingens vindere, efterhånden som aftenen skred frem. Der kan du stadig se dem. Følger du ikke allerede Danish Beauty Award på Instagram, så find og følg profilen her @danishbeautyaward.

Se vinderne, og læs dommernes ord om hver enkelt:
(Fotos af alle prismodtagerne er taget af fotograf Peter Dahlerup)

Årets Hygiejnepris
Löwengrip – Trust Me Deodorant
”Mild, blid og effektiv. Et hverdagsprodukt, som kan være svært at løfte op på et fænomenalt niveau, men Löwengrip løser denne udfordring til perfektion. Smukt i sit design. Denne deodorant giver tryghed i en travl hverdag.”

Årets Renseprodukt
Shiseido – Waso Shikulime Gel-To-Oil Cleanser
“Her går vi slet ikke på kompromis med noget. Luksuriøs, silkeblød rens og makeupfjerner i ét, der er formuleret med plejende og afbalancerende ingredienser af højeste kvalitet. Samtidig grøn og støttende for både miljø og menneske.”

Influencers’ Choice Award 
GOSH COPENHAGEN – Brow Lift Lamination Gel
”Wow – her er en gamechanger! Overhaler de store brynspecialister inden om. Tørrer hurtigt, fnulrer ikke, farver ikke brynene grå, men giver bare super god holdbarhed, uden at hårene føles stive. Et brynprodukt i særklasse, men med et rigtig godt prispunkt.” 

Årets Serum
KIEHL’S – Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum
”Dommerne er nu kiehligans – og har forelsket sig helt og aldeles i dette serum. Behagelig, men effektiv. Lækker i sin konsistens og nem at påføre. Giver et vidunderligt grundlag for en udvidet hudplejerutine, som sikrer en smuk og velplejet hud med den glød, vi alle ønsker os.”

Årets Makeupprodukt – Populær
Sandstone – Waterproof Metallic Eyeliner
”Farverne holder. På øjenlåget og i modebilledet. Formen på den streg, du lægger, bliver præcis, hvor den skal, indtil du selv vælger at fjerne den. Det er sådan, en eyeliner skal være. Den er vegansk, vandfast og venligt parfumefri.”

Årets Makeupprodukt – Luksus
M.A.C Cosmetics – Studio Radiance Face and Body Radiant Sheer Foundation 
”Med denne foundation i nye klæder er du sikker på, at din hud ser lækker, strålende, men stadig naturlig ud. Min-hud-men-bare-bedre får så meget mening med denne foundation. Ønsker du mere? Ja, så lægger du bare et lag til. Den er nemlig ultralet i sin formel.”

Årets Herreprodukt
IdHAIR – Black Xclusive for Men Hemp Wax
”Et stjernegodt og meget tilgængeligt dansk kvalitetsprodukt. Lækker i sin konsistens med en fantastisk modulerbar tekstur. IdHAIR kan det der med hårvoks. Håret sidder perfekt uden at blive for stift. Ét produkt ud af en helt igennem skøn serie, som alle vil finde tilgængeligt, lækkert og brugbart.”

Årets Ansigtsplejeprodukt – Populær 
Embryolisse – Lait Crème Sensitive
”Et nærende, velfugtende og uparfumeret grundlag for god, holdbar makeup, men også til dage uden makeup. Nem at bruge for alle. Konsistensen er interessant og drøj. Uden tvivl value-for-money til dig med følsom hud og ønsket om naturlige ingredienser – her med hele 98%.”

Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Detail 
111SKIN – Y Theorem Bio Cellulose Facial Mask
”Vidunderlig forvandlingsmaske, der i sig selv er som en luksuriøs ansigtsbehandling, der giver glød og instant bedre hud på alle parametre. En fuldstændig fantastisk blanding af botaniske ingredienser, peptider, antioxidanter og fugtmagneter pakket effektivt i et lag tæt cellulose.”

Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Professionel
iS CLINICAL – Active Peel System
”Kontrolleret peeling med en kæmpestor effekt. Og dog stadig blid. Optimerer fugtniveauet i din hud og gør præcis det, den lover. Forbedrer hudtone og tekstur, så huden føles blød og jævn med det samme og efter første brug.”

Årets Hårplejepris – Populær
Meraki – Volumising Shampoo/Conditioner
”Dette hårplejesæt gør håret luftigt. Shampoo og conditioner er volumenskabende, dufter vidunderligt, og designet er lækkert, så vi gerne vil have det stående fremme. Meraki har fanget tidsånden og en trend, som de har gjort pristilgængelig.”

Årets Hårplejepris – Luksus
L’Oréal Professionnel Série Expert – Metal DX Shampoo/Maske
”Glicoamine er kernen af Metal DX, som er en innovativ, metal-angribende-teknologi, der gør en forskel for behandlet hår. Metal DX muliggør både farve- og afblegning uden at ødelægge håret, og gør farven optimal. Dette er hårpleje taget til et nyt niveau.”

Årets Nichepris
Hårklinikken – Stabilizing Shampoo
”Stabiliserende shampoo til pleje af hår og hovedbund, som giver ekstra styrke og glans til håret og løser problemer med fedtet hovedbund. En vanskelig opgave, der løses på luksuriøs vis med sin gennemarbejdede ingrediensliste. En velduftende oplevelse ved hver hårvask.”

Årets Nicheduft
Matière Première – Encens Suave
”Megasexet parfume, ekstrem og speciel i sin struktur. Afslører nye facetter af sig selv, mens bæreren og omgivelserne blot nyder duften. Der skal en erfaren parfumeur til at få en duft til at udvikle sig, som denne gør time for time. Den er en gave til hver time på dagen.”

Årets Feminine Duft 
Gucci – Flora Gorgeous Gardenia
”Det her er et gennemarbejdet koncept. Printet som et tørklæde på Grace Kellys hoved bygger denne, smukt lakerede flakon af genbrugsglas, på historie. Nyt møder klassisk på den mest elegante og sprudlende vis. Og duften er smuk, berigende, energisk og vidunderlig.”

Årets Maskuline Duft 
Burberry – Hero
”Enkel. Æstetisk. Smuk. En ubesværet tilføjelse til enhver mands duftgarderobe. Duften er arkitektonisk enkel og afbalanceret til dagsbrug, men med komplekse og indbydende duftnoter af både enebær, sort peber og cedertræ tilpasset en maskulin helt.”

Årets Skønhedsbehandling 
Nordic Ayurveda Signature Exclusive
”Det hele spiller. Der er passion i hænderne i denne holistiske kropsbehandling, som skaber balance mellem indre og ydre velvære i en traditionel ayurvedisk behandling med et moderne twist – elegant eksekveret. Man føler sig i de bedste hænder i et komplet flawless og luksuriøst forløb, der sender en hjem i en fuldstændig afslappet og fornyet version af sig selv.”

Årets Salon/Klinik/Butik/Spa 
Kurbad Fjordgaarden, Ringkøbing
”Spaen er moderne og gennemtænkt designet. Meget højt serviceniveau med virkelig god forplejning. Dommerne elsker selvbehandlingsmulighederne i spaen, poolen på taget med udsigt til solnedgang og kornmarker og boblerne – både dem i poolen og dem, der blev serveret.”

Årets Care & Protect Pris 
Clean up Serien
”Her er gode hårdage parret med allergivenlige ingredienser. Dommerne blev begejstrede for seriens performance fra deres dag nummer 1 med Clean Up. Glade for at få muligheden for at vælge uparfumeret til – uden at vælge lækkerheden fra. Både hår og hovedbund siger ja tak”

Årets Forbrugerpris 
Miild    – Natural Mineral Concealer Duo
”Super dækkeevne i udsøgte farver, der mindsker det blå-lilla, vi ofte har under øjnene. Duoen kombinerer nuancer, der dækker, men også giver glød. Og det hele på Miilds miljø- og allergivenlige facon. Vi ønsker Miild og alle forbrugerne tillykke med det gode, grønne og sympatiske valg af en perfekt vinder.”

Årets Solprodukt 
Vichy – Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+
”Årets vinder af mange strålende grunde. Netlock-teknologien giver et meget tyndtflydende, nærmest usynligt lag, som er lettere end let at fordele. Dommerne elsker, at man med konsistens og sammensætning kan opnå høj beskyttelse, samtidig med at du fugter og plejer din hud”

Årets Glød 
ICONIC London – Prep-Set-Glow
”Under eller over – ingen af delene slår fejl. Primer og setting spray, der sikrer en glødende smuk teint. Det er glød inkorporeret i dine daglige rutiner. Glød til både ansigt og krop. Du sparer flere trin i din rutine og bestemmer selv, hvor meget glød du har brug for. Sæt i gang: Prep-Set-Glow!”

Årets Hårstylingprodukt – Populær 
Matas Striber – Dry Shampoo Translucent Uden Parfume
Holder bare, hvad den lover – den ER faktisk gennemsigtig. Til meget mørkt, til lyst hår, til krøller. Misfarver ikke, støver ikke, drysser ikke. Miljømærket produkt, som lever op til alle de krav, man som forbruger måtte stille. En gave til badeværelseshylden – også til prisen.”

Årets Hårstylingprodukt – Luksus 
Eleven Australia – Dry Finish Texture Spray
”Vægtløs og fleksibel spray, som er uundværlig efter første gang, du har haft den i håret. Effektfuld til at skabe volumen ved hovedbunden, men også bare fylde og finish i længderne, som varer ved uden at gøre håret stift eller umedgørligt. Duften er ekstra friskhed til håret.”

Årets Grønne Pris
Biotherm – Cera Repair Barrier Cream
”Den skønneste creme, der tager hensyn til din hud og til miljø på land og i havet. Cremen, som er 94% af naturlig oprindelse, er også 90% bionedbrydelig og udviklet med stor respekt for havmiljøet. Den grønne pris går i år til et produkt, der også er blåt. Emballagen består af både 100% genanvendt plast, 40% genanvendt glaskrukke og en genanvendelig æske uden cellofan.”

Årets Kropsplejeprodukt – Populær 
CeraVe – Moisturizing Cream
”Langtidsholdbar fugt. Den er hjælp til barrieren, til atopikere, til vintertør hud, og til almindelig hud, der ønsker sig en blødgørende, ikke-fedtende creme med ceramider, hyaluronsyre og en teknologi, der opretholder fugten i huden hele dagen.”

Årets Kropsplejeprodukt – Luksus
Phytomer – Sea Holistic Body Cream to Oil
”Smelter ind i huden i bogstaveligste forstand. Blødgør dig med en aromatisk, himmelsk duft– men med ingredienser fra havet. Det er en perfekt kombination af cremens komfort og oliens rigdom. High-end lækkerhed til kroppen.”

Årets Innovation
Rebiome-serien
”Innovative fødevarer til huden. ’ReBalance your skin’ – og det kan du med en hel serie af danskudviklede mikrobiom-produkter. Avanceret i sin konstruktion med præ- og probiotiske komplekser. Hele 10 produkter, som forstærker og supplerer hinanden for at styrke huden og dens mikrobiom.”

GOODIEBOXPRISEN
Rituals – The Ritual of Jing Shower Foam
”Goodiebox-abonnenterne har talt. De elsker Rituals’ skummende shower foam lige så højt, som dommerne gør. Den er blid, nærende og får dig til at føle dig godt tilpas. Jing betyder vejen til ro og indre fred, men også vejen til Goodieboxprisen 2022.”

Årets Inner Beauty Award 
New Nordic – Collagen Shot
”Flydende kosttilskud med flavonoider, polyfenoler, vitamin C og frem for alt et ordentligt skud maritimt hydrolyseret kollagenpeptid i en supereffektiv kombination. Vi kalder de små dosis-pakker for convenience-collagen. Tag et shot derhjemme eller tag det med på farten. Det bliver ikke nemmere.”

Årets Beauty Accessory
ghd unplugged
”ghd producerer vanvittigt gode keramiske plader, der glider som en drøm i håret. Og her har de gjort det igen. I en let og kompakt udgave, der er et komplet uundværligt redskab for alle moderne mennesker på farten, der gerne vil ankomme med glamourøst hår. Også et fantastisk backstage tool for stylister, som du kan smutte af sted med uden ledning.”

Årets Serie 
Dennis Knudsen Private Serien
”Dommerne var vilde med hele Private-serien fra første øjekast. Den er gennemarbejdet og ført helt til dørs. Luksuriøs og effektiv uden kompromiser. Beriget med kaviar og andre lækre perler, der virker vitaliserende, fugtgivende og synligt gør ekstra godt for dit hår på både pleje- og stylingfronten.”

Årets Nye Brand 
Kylie by Kylie Jenner
”Pigerne elsker brandet, og de har i hobetal glædet sig til, brandet kom til landet. Revet væk fra hylderne. Et awareness-brand, der putter legen tilbage i makeuptasken og hudpleje, som sikrer, at vi føler os friske og glamourøse hele vejen gennem dagen – og natten.”

NORMAL-PRISEN
IVY AÏA – Eyelash Growth Serum – Strong
”Længere, stærkere, fyldigere øjenvipper. Det vil vi alle gerne have. Og det får du med IVY AÏA Eye Lash Serum. Derfor er flest stemmer gået til netop dette effektive serum med bl.a. peptider og biotin, som giver synlige resultater efter kort tid. Vegansk og parfumefri – og det hele endda til en rigtig god pris i Normal.”

Årets Klassiker 
Batiste – Dry Shampoo 
”Batiste Original er flasken, der startede det hele. Genial til prisen. Uundværlig. Hurtigt, nemt og effektivt efterlader Batiste håret med en frisk duft af at være nyvasket. Fungerer perfekt, når du springer en vask over. Så perfekt, at den kan købes i hele verden og er vokset til det største tørshampoo brand. Har igennem de seneste 20 år vundet over 100 priser. Og der kan nu tilføjes en Danish Beauty Award.”

Årets Ildsjæl 
Didde Juul & Charlotte Winther Nørlev fra Bodyologist
”I Danish Beauty Award håndplukker vi nogle af branchens mest dedikerede ildsjæle til at arbejde i dommerpanelet. Derfor kom det heller ikke som en overraskelse for os, at Didde Juel og Charlotte Winther Nørlev turde sige deres gode, faste jobs op for sammen at starte et helt nyt brand, Bodyologist. Et foregangsbrand, der nu udvikler ekstra fokuseret pleje til hele kroppen. Disse to ildsjæle har igennem mange år taget imod alverdens brands i deres tid i Magasin. Det takker vi for på branchens vegne. Vi glæder os over at have nydt godt af jeres dedikation. I er skabt af det rette ildsjæle-stof. Stort tillykke.”

Årets Danske Produkt 
Ecooking – Primer
”Et hero-produkt i en imponerende lancering af helt vidunderlige makeupprodukter. Primeren er proppet med hudplejens stjerne-ingredienser til fugt og beskyttelse. Den er grundlaget for smuk makeup, hvor den udjævner og ensarter, men kan også bruges alene for at opnå glød og naturlig shine.”

Årets Danske Branchepris 
Nilens Jord
”Vi hylder brandet, der begyndte med en lille lerkrukke og er fortsat med at udvikle, innovere og gentænke makeupkategorien. I år er Skin Care-linjen relanceret i genanvendelig emballage. Vi hylder innovation og iværksætteri, men glemmer ikke at ære og hylde dem, der sørger for at holde ved. Det har Nilens Jord gjort til fortsat inspiration for masser af nye danske brands. Vi er stolte af at kunne overrække den ærefulde branchepris til Nilens Jord.”

Se flere fotos fra den 29. april i galleriet. Var du med til prisuddelingsfest, så kan du måske finde dig selv i foyeren eller i salen? Var du ikke med, så skal du måske være det næste år? Sæt et kryds i kalenderen ud for den 28. april 2023.

May 1, 2022 10:39 am