Årets værter er…

Signe Lindkvist & Jacob Riising

 

Værterne til Danish Beauty Award 2023 er fundet…

Danish Beauty Award 2023 finder sted den 28. april i Tivoli Congress Center. Her skal statuetterne uddeles i alle skønhedens kategorier. Værterne i 2023 er Signe Lindkvist og Jacob Riising. Signe siger: 

“Jeg glæder mig vanvittigt til et brag af en fest. En pris-aften med en hel skønhedsbranche i glitter, fjer og palietter, Det kan umuligt gå galt i min verden. Jeg har stor kærlighed – men desværre mindre viden om skønhedsprodukter, så jeg glæder mig til at blive opdateret på lipgloss negle og snegleslim og finde ud af, om det stadig er smart og moderne at se forfrossen ud i ansigtet. At jeg så får lov til at styre løjerne på en aften som denne sammen med min gode ven Jacob Riising – gør bare, at jeg glæder mig endnu mere til Danish Beauty Award 2023.”

Vil du se Signe & Jacob styre løjerne?
…så kan du stadig nå at være med den 28. april ved Danish Beauty Award 2023. Billetterne finder du på Billetlugen.dk. Billetprisen inkluderer velkomstdrink, middag, vin ad libitium, kaffe/te, underholdning, afterparty og Danish Beauty Awards goodiebag. Jeg håber, vi ses til årets skønhedsfest.

Har du spørgsmål, så send en mail af sted til adm@danishbeautyaward.dk

Fotograf: Anja Ekstrøm

 
 

April 3, 2023 8:28 am