Årets Forbrugerpris

En af de kategorier, der er vendt tilbage i 2024, er Årets Forbrugerpris. Vinderen skal findes med forbrugernes hjælp, og det skal ske via My Beauty Guide.

Anne Weichenfeldt Steenberg siger om samarbejdet: “My Beauty Guide appen er forbrugerens forlængede arm. Appens community er et dedikeret skønhedsfællesskab, som nyder at dele deres produktanmeldelser for at hjælpe andre. Et fællesskab, der rækker udover vores app og også dækker vores blog-univers samt sociale profiler såsom Instagram, TikTok, Facebook og YouTube. Her møder vi forbrugerne i øjenhøjde med et ønske om at inspirere og guide i skønhedsjunglen. Hos My Beauty Guide er vi derfor yderst stolte over at skulle stå for afstemningen af Årets Forbrugerpris 2024, da My Beauty Guide netop er en platform, hvor forbrugerne guider hinanden til de gode skønhedskøb.”

Vælg Årets Forbrugerpris som ekstra kategori ved tilmeldingen af produkter til de passende produktkategorier, når der tilmeldes her. 5 heldige forbrugere, der afgiver en stemme, vil kunne vinde forbrugerprisens nominerede produkter.

Har du spørgsmål, så mail gerne til adm@danishbeautyaward.dk – eller ring på 22912476.

November 15, 2023 4:43 pm