TILMELDINGEN TIL DANISH BEAUTY AWARD 2017 ER AFSLUTTET

Danish Beauty Award takker for alle tilmeldingerne til prisuddelingen i 2017. Det har været overvældende, hvor mange skønne produkter, der er kommet i 2016, og som har været med i konkurrencen om statuetterne. Vinderne blev afsløret den 28. april 2017 ved awardshowet i Tivoli Congress Center. Se vinderne her.

Tilmelding til Danish Beauty Award 2018 åbner i efteråret 2017. Skriv dig op til nyhedsbrevet, så får du direkte besked, når tilmeldingen åbner.

_________________________________________________

Alle kosmetikprodukter, der er lovligt markedsført og lanceret i 2016 på det danske marked, kan tilmeldes til Danish Beauty Award 2017. Også steder og behandlinger skal tilmeldes via denne side. Derudover er der en kategori for Beauty Accessories samt Årets Inner Beauty Award – OrganiCupprisen 2017, der er en helt ny kategori for kosttilskud, superfoods, probiotika etc., der kan påvirke skønheden indefra.

For de kosmetiske produkter gælder det, at alle nylanceringer, “line extensions” samt relanceringer, der kan betragtes og vurderes på linje med nylanceringer, kan tilmeldes. Der vil skulle udfyldes en tilmelding pr. produkt, person, sted eller behandling. Du kan tilmelde et produkt i alle de kategorier, hvor du mener, det naturligt hører hjemme. Produktet skal kun sendes én gang til dommerne, selv om det tilmeldes flere kategorier. Overvej de relevante kategorier, og begrund med gode argumenter for hver kategori. Skriv korte, præcise begrundelser for, hvorfor det tilmeldte er en vinder i de valgte kategorier – skriv det i samme felt i online-skemaet med kategorien som overskrift.

Du vil modtage en tilmeldingsbekræftelse på mail. Tilmeldingsgebyret er kr. 1.500 ex moms uanset antallet af valgte kategorier. Faktura sendes separat pr. mail. Der betales ikke gebyr for Årets Klassiker eller forslag til Årets Ildsjæl.

Husk at anføre PO-nummer, hvis det er krævet af din virksomhed.

Tilmeldingen skal være udført senest den 13. januar 2017. De 13 dommere skal have modtaget produkterne senest den 17. januar 2017. Fristen for Årets Inner Beauty Award – OrganiCupprisen 2017 er forlænget til 31. januar 2017.

Dette indhold er adgangskodebeskyttet. For at se det, indtast venligst din adgangskode nedenfor: