Sponsorer 2023

GOODIEBOX

Tilmeld dig GOODIEBOX og modtag hver måned en lækker GOODIEBOX med fem til syv produkter i specialstørrelser. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative og trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte.

Matas

I Matas finder du din nye parfume, hudpleje, makeup, helseprodukter og meget mere skønt. Matas har Danmarks største kundeklub med over 1,7 mio. medlemmer. Med Club Matas får du inspiration, tips og gode råd om skønhed, sundhed og velvære.

Tivoli Congress Center

Hold dit næste møde og arrangement på Tivoli Hotel & Congress Center. På Tivoli Hotel & Congress Center er vi eksperter i at skræddersy arrangementer efter de enkeltes behov og ønsker. Vores eventyrlige faciliteter og professionelle personale vil være med til at skabe et arrangement som dine gæster ikke vil glemme.

Kosmetik- & Hygiejnebranchen

Kosmetik- og hygiejnebranchen er brancheforening for danske og internationale virksomheder, der producerer eller leverer kosmetik og personlig pleje og vaske- og rengøringsmidler til det danske og internationale marked.

Beauty Angel

Beauty Angel-lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på. Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling, der arbejder i alle hudlag også de dybeste, og sørger for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte celler – de såkaldte ”fibroblaster”, som sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron.

ALPI

En partner i udvikling og bevægelse. ALPI er specialister på transport og logistik. Fra lagerfunktioner og administration til den fysiske udførelse med bil, skib og fly. ALPI gør sig umage for at gøre en forskel gennem nærvær, fleksibilitet og personligt engagement.

KOMO

KOMO A/S leverer og producerer alt i lyd, levende billeder og online marketing. KOMO brænder for audio/visuel kommunikation, den skæve indgangsvinkel, kreativiteten, den perfekte lyd, de lækre billeder og det personlige udtryk – og hjælper med alt fra idé og tekst over produktion til booking, og samarbejder både med reklamebureauer og direkte med dig som kunde.

SuperSonic

Multi-prisvindende produktionsselskab, der laver reklamer, spillefilm og altid er klar til at tage en ny udfordring. Lad os vide, hvordan vi kan bringe din produktion til næste niveau. Vi har også en god kaffemaskine.

Mos Mosh - Gallery

MOS MOSH bakker om Danish Beauty Award 2023.

Klik ind på websitet og se både herre- og damekollektioner

Anja Ekstrøm

Tøv ikke med at kontakte fotograf Anja Ekstrøm, hvis du skal have taget fotos til Beauty, Fashion eller Portræt.

Anja har et stort lyst fotostudie i Storkøbenhavn på 100 kvm.

Fotograferer ofte kendte. Anja er bare dygtig, kan skabe en god stemning og få alle til at føle sig godt tilpas.

KLS Pureprint

KLS PurePrint A/S er et af Danmarks største trykkerier. Efter mange års arbejde med især miljøområdet, opstod der en ambitiøs vision i bestyrelseslokalet: Verdens grønneste trykkeri.

Fundamentet var et af Danmarks mest miljøbevidste trykkerier med ISO 14001, Svanemærket, FSC og 100% klimaneutraliseret.

Magasin
SUI AVA

Hos SUI AVA skaber de smykker og hår- og modeaccessories i sjove, farverige og edgy designs af høj kvalitet til overkommelig pris. SUI AVA elsker at overraske. Alle styles er designet fra hjertet med masser af personlighed. De funkler af glæde, mod og positiv energi – som en optimistisk sol på en grå og regnfuld dag.

Vil du være sponsor i 2024?

Kontakt os og hør nærmere om sponsormulighederne for 2024.

Ring 22912476 eller mail til adm@danishbeautyaward.dk.