Influencers’ Choice Award-panelet 2023

Caroline Hannibal

Caroline Hannibal er 100% beauty- & skincare TikTok’er & Influencer, som gik selvstændig tilbage i januar 2022. Caroline har nørdet hudpleje gennem artikler, videoer, læger og bare suget alt til sig. Gua Sha er måske det, hun blev lidt “kendt” for på TikTok. Caroline elsker at kommunikere små hacks ud til sine følgere, og over 1,5 mio. på TikTok følger Caroline.
@carolinehannibal

Lasse Brogaard

Lasse Brogaard er makeup/hudplejeentusiast, entertainer, kreativ sjæl med en masse følgere. Lasse ser makeup som noget inspirerende, noget sjovt og noget man kan være kreativ med. Som et håndværk. Og en kunstform, hvor ansigt og krop er lærred.
@lasse_brogaard

Salli Marianna Qvottrup Villefrance

Salli har 20 års erfaring i skønhedsbranchen og har gennem hele livet i en eller anden grad været involveret i skønhedsindustrien – som model, blogger, makeupartist og de senere år med PR og marketing. Formidler skønhed, så alle kan forstå det. På Instagram inspirerer Salli med how-to videoer, effektive tips og tricks.
@Im_Salli

Stephanie Fisker

Stephanie er selvstændig, podcaster og influencer. Gift med Kasper og mor til tre. Stephanie har lavet podcasten “Anden til Venstre” siden 2018 og “Fisker i egen sø” siden 2020. Stephanie er også forfatter og i gang med nye bøger.
@stephaniefisker

Irina Olsen

Irina Olsen er beautyentusiast og aktivist på sociale medier, hvor hun taler om emner, som ikke altid er nemme eller ligefrem tabu, men som fremmer bodypositivity og female empowerment. Irina er en af de første helt store beautyinfluencers i Danmark, og giver os en dosis ufiltreret virkelighed og masser af selvtillidsboosts.
@irinathediva

Karina von D'Ahé

Karina von d’Ahé er TV-personlighed og beauty influencer. Karina har 15 års baggrund som PR Manager i skønhedsbranchen for en håndfuld internationale mærker. Som hudpleje- og makeupentusiast holder hun det enkelt for forbrugeren, og kan vende en ”slap” dag til en strålende dag med makeup.
@karina_vondahe

Elham Kavousi

Elham Kavousi er freelancejournalist, model, stylist, influencer og forfatter. Elhams hjerte banker for mode og skønhed. Og Elham deler gerne smukke fotos, viden og gode råd med sine mange følgere.
@elhamkavousi

Camilla Frederikke

Camilla Frederikkes interesse for beauty stammer fra en baggrund som elitesportsdanser og performer. Hun elsker at eksperimentere med de nyeste beautytrends. Makeup er et frirum, hvor der kan udtrykkes følelser, tanker & identitet, og som kan inspirere andre.
@camillafrederikke

INFLUENCERS’ CHOICE AWARD 2023 gives til et produkt, der anses som noget særligt hos en række danske skønhedsinfluencers. Dommerne vil udpege de nominerede og derefter bede leverandørerne sende produktet til gruppen af de 8 udvalgte influencers. Influencers vil selvstændigt udpege en vinder af kategorien Influencers’ Choice Award. Ved at vælge kategorien Influencers’ Choice Award ved tilmelding tilkendegives det, at man gerne bidrager med produkter til vurdering hos Influencer-panelet.