De nominerede

De nominerede er fundet

Så har dommerne udpeget de nominerede produkter til Danish Beauty Award 2014. Fem fantastiske produkter i hver kategori.

Det har været en meget svær opgave at vælge fem. Kvalitetsniveauet har været  virkelig højt, og der er mange rigtig gode, skønne produkter, der desværre ikke kom med gennem nåleøjet. Det betyder bestemt ikke, at de ikke er anbefalelsesværdige. Jeg er sikker på, at dommerne vil sprede gode vibrationer om alle de tilmeldte produkter – også selv om de ikke blev nomineret.

Der er mange spændende skønhedsbehandlinger og klinikker/butikker/saloner/spas, som skal vurderes. Dommerne har brug for mere tid, så derfor vil de fem nominerede i disse to kategorier først blive fundet og offentliggjort i april.

Der er ingen nominerede i Årets Ildsjæl og Årets Klassiker. Dommerne finder en vinder, som prises den 29. april ved awardshowet i Cirkusbygningen.

Du kan finde de nominerede produkter her – og se en samlet oversigt her.

Vil du med til festen? Køb billetter her.

 

 

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96