Tilmeld til Danish Beauty Award 2018

Har du et skønhedsprodukt fra 2017, der er blandt de bedste i sin kategori? Er din skønhedsbehandling årets bedste? Eller er det Danmark flotteste skønhedsbutik, du arbejder i? Så er det nu, der skal tilmeldes til Danish Beauty Award 2018.

Er det ikke dig selv, der står bag et produkt, et beautysted eller en skønhedsbehandling så giv beskeden videre til rette person, så de kan komme med i konkurrencen om statuetterne, der bliver uddelt den 20. april 2018 ved prisuddelingen i Tivoli Congres Center i København.

Tilmelding skal ske via www.danishbeautyaward.dk/tilmeld-produkt. Her tilmeldes produkter/steder/behandlinger til konkurrencen. Alle kosmetikprodukter, der er lovligt markedsført og lanceret i 2017 på det danske marked, kan tilmeldes. Også steder, behandlinger og beauty accessories skal tilmeldes via denne side. Derudover gentager vi succesen med Årets Inner Beauty Award – kategorien for kosttilskud, superfoods, probiotika mv., der kan påvirke skønheden indefra. Klik og se hvem dommerne er, Inner Beauty-eksperterne og skønhedens kategorier.

Login er: dba2018

Pris pr. tilmelding er kr. 1.500,- ex moms uanset antallet af kategorier.

Læs vejledningen her. Spørgsmål? Kontakt: Anne-Dorte på adm@danishbeautyaward.dk – tlf. 22912476.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96