Tak for tilmeldingerne

Elsker, elsker, elsker beautybranchen…

Tak for alle tilmeldingerne. Produkterne er strømmet ind, og det overvælder mig hvert år, at så mange gerne vil være med i konkurrencen om Danish Beauty Award-statuetterne. Der bliver virkelig hård konkurrence om at blive blandt de fem nominerede i hver kategori. Dommerne får det svært og rart på samme tid, når de skal teste alt. Flere i min omgangskreds siger, at jeg har verdens skønneste job som dommer i Danish Beauty Award – og ja, de har ret. Også det udsøgte job at besøge en frisørsalon, prøve en behandling på en klinik eller flere skal udføres. Men er også hårdt at skulle vinke farvel til en skønhedsdarling, som man virkelig holder med, men som resten af dommerpanelet ikke lige er overbevist om, er en vinder eller blandt de fem.

Det er ottende gang i år. Forbrugerne har lært Danish Beauty Award at kende. Mange ved godt, hvad det handler om, og de kender stjernen, når de ser den følge en nomineret eller en vinder på en hyldeforkant ude i butikker, på apoteker og klinikker. Uanset hvordan I følger Danish Beauty Award, så vil jeg bede jer hjælpe med at udbrede budskabet om prisuddelingen, om jeres yndlingsprodukter, jeres favoritter i 2013, tilmeldinger, nomineringer og vinderprodukter. Skriv på vores Facebookside, del den, brug #danishbeautyaward og følg os på de sociale medier. Jo flere, der kender os, jo flere kommer til at høre om de anbefalelsesværdige produkter, når de vinder den 29. april 2014, hvor der er stor prisuddelingsfest i Cirkusbygningen i København.  Sign up til nyhedsbrevet her, så får du en invitation.

 

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96