GOODIEBOX

Tilmeld dig GOODIEBOX og modtag hver måned en lækker GOODIEBOX med fem til syv produkter i specialstørrelser.
Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative og trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte.

NORMAL

NORMAL sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter kendte mærkevarer inden for fx hudpleje, hårpleje, tandpleje, shampoo og makeup. Kort sagt: Alle de ting, som du ikke kan undvære i din hverdag,


Tivoli Congress Center

Hold dit næste møde og arrangement på Tivoli Hotel & Congress Center.
På Tivoli Hotel & Congress Center er vi eksperter i at skræddersy arrangementer efter de enkeltes behov og ønsker. Vores eventyrlige faciliteter og professionelle personale vil være med til at skabe et arrangement som dine gæster ikke vil glemme.

ALPI

Vi udvikler os sammen med kunderne og tror på nærvær over hele verden

ALPI er specialister på logistik og transport. Fra lagerfunktioner og administration til den fysiske udførelse med bil, skib og fly. Vi gør os umage for at gøre en forskel gennem nærvær, fleksibilitet og personligt engagement.


KLS Pure Print

Verdens grønneste trykkeri. KLS PurePrint ønsker at være verdens grønneste trykkeri, baseret på bæredygtige værdier. Vi ønsker at bidrage til en bedre fremtid for mennesker og natur. Det skal ske ved en bevidst anvendelse af cirkulær tankegang, såvel teknisk som biologisk.

Vil du være sponsor?

Vil du være DBAs sponsor i 2022?
Kontakt os og hør nærmere om sponsormulighederne for 2022.
Ring 22912476 eller mail til adm@danishbeautyaward.dk.

Er du interesseret i at være med i den berømte goodiebag, så hører vi gerne fra dig.