GOODIEBOX

Tilmeld dig GOODIEBOX og modtag hver måned en lækker GOODIEBOX med fem til syv produkter i specialstørrelser.
Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative og trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte.

Upfront

Be yourself. UPFRONT is here to make you feel good. We want you to feel the flow of the music through your UPFRONT crown. Listening to your favorite beats while wearing your UPFRONT gear, your life will be on stage and not behind a desk.
#WearItLikeYouMeanIt


BeautyAngel

Beauty Angel-lyset er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på. Med klinisk dokumenteret effekt er det både en sikker og behagelig behandling, der arbejder i alle hudlag også de dybeste, og sørger for, at nøglefunktionerne for en frisk og sund hud er til stede. Det er vitalt at have en optimal funktion af bestemte celler – de såkaldte ”fibroblaster”, som sørger for at tilføre huden collagen, elastin og hyaluron.

Magasin

Vi inspirerer dagligt med tendenser, fashion og nyheder. Shop online og se åbningstider på www.magasin.dk. Følg os på Instagram @magasindunord


ALT for damerne

ALT (Everything) matters!
The purpose of ALT for damerne is both to entertain and to challenge the readers.
ALT for damerne wants to amuse, provoke, move and enrich through strong interviews, articles, reports and stories – each and every week.

Lærkemærket

Lærkemærket stiller krav til dit kosttilskud.
Lærkemærket er en europæisk mærkningsordning, der gør det nemmere for dig at vælge kosttilskud. Lærkemærket arbejder målrettet på at fremme gennemsigtigheden i markedet for kosttilskud og stiller krav til producenternes kvalitetsstyring og egenkontrol.


Kosmetik- & Hygiejne Branchen

Kosmetik- og hygiejnebranchen er brancheforening for danske og internationale virksomheder, der producerer eller leverer kosmetik og personlig pleje og vaske- og rengøringsmidler til det danske og internationale marked.

ALPI

Vi udvikler os sammen med kunderne og tror på nærvær over hele verden

ALPI er specialister på logistik og transport. Fra lagerfunktioner og administration til den fysiske udførelse med bil, skib og fly. Vi gør os umage for at gøre en forskel gennem nærvær, fleksibilitet og personligt engagement.


MOM

A premium gin made with exotic botanicals and berries. Infused after four distillations to achieve an amazing purity and class.

Tivoli Congress Center

Hold dit næste møde og arrangement på Tivoli Hotel & Congress Center.
På Tivoli Hotel & Congress Center er vi eksperter i at skræddersy arrangementer efter de enkeltes behov og ønsker. Vores eventyrlige faciliteter og professionelle personale vil være med til at skabe et arrangement som dine gæster ikke vil glemme.


KLS Pure Print

Verdens grønneste trykkeri. KLS PurePrint ønsker at være verdens grønneste trykkeri, baseret på bæredygtige værdier. Vi ønsker at bidrage til en bedre fremtid for mennesker og natur. Det skal ske ved en bevidst anvendelse af cirkulær tankegang, såvel teknisk som biologisk.

Vil du være DBAs sponsor i 2019?

Kontakt os og hør nærmere om sponsormulighederne for 2019.
Ring 22912476 eller mail til adm@danishbeautyaward.dk.

Er du interesseret i at være med i den berømte goodiebag, så hører vi gerne fra dig.