dofk

dofk står for Danmarks organisation for selvstændige frisører og kosmetikere, og er en organisation for selvstændige frisørvirksomheder, kosmetolog- / kosmetikervirksomheder, negledesignvirksomheder samt andre kropsplejevirksomheder i Danmark.ALPI

ALPI tilbyder alle former for international og national transport.
Endvidere er vi eksperter i løsninger indenfor lagerhotel og pick-pack, ligesom vi yder rådgivning om told, transportjura og transportforsikringer.
ALPI har hovedsæde afdelinger i Greve, Odense og Herning. Vi betjener – med glæde – både små og større virksomheder.


Quaker Havrecrunch

Quakers nye morgenmadsblanding af fiberrige havreflakes og crunchy granola, der både lever op til Nøglehulsmærkets krav og smager rigtig godt. Havrecrunch ristes langsomt gyldent i ovnen, så blandingen bliver ekstra sprød og lækker. Vi synes nemlig, at den gode smag er lige så vigtig som de gode kvaliteter.
Velbekomme!

Beauty Angel

Beauty Angel Lys er et wellness-lysapparat, der stimulerer bindevævet, bl.a. collagenproduk­tionen. Beauty Angel Lyset stimulerer kroppens egen proces af fotobiostimula­tionen. Denne proces er ansvarlig for at fremme produktionen af collagen- og elastinfibre. Dermed vil små rynker reduceres, og huden bliver synligt strammere og glattere.


ShopAlike.dk

ShopAlike.dk er en shopping-søgemaskine, der samler varer og tilbud fra et stort udvalg af online shops.

Vores søgemaskine gør det muligt at søge blandt et utal af varer på tværs af shops fra et sted og gør det dermed hurtigere og enklere at shoppe på nettet.

Brancheforeningen SPT

Forening af virksomheder, der fremstiller og/eller distribuerer sæbe, vaske- og rengøringsmidler, parfumerivarer, frisør- og toiletartikler, kemisk/tekniske husholdningsartikler mv.
Foreningens formål er at varetage branchens erhvervs- og samfundspolitiske interesser. Foreningen er derfor den naturlige sparringspartner for branchens egne aktører, myndigheder, politikere og organisationer.


PhotoBoothCPH dk

pivot dance company


Cirkusbygningen Konference & Event

Den perfekte aften ude – helt uden planlægning!
Dinnershow, en gennemført konference eller en professionelt iscenesat event, hvor alt og alle klapper.
Wallmans i Cirkusbygningen er restaurant, underholdning og natklub under ét tag. Her starter festen i døren og slutter først, når I skal hjem. Til priser, der er en del af fornøjelsen.

Vil du være sponsor for DBA i 2015?

Kontakt os og hør nærmere om sponsormulighederne for 2015.
Ring 22912476 eller mail til adm@danishbeautyaward.dk.

Er du interesseret i at være med i den berømte goodiebag, så hører vi gerne fra dig.