Så er tilmeldingen i gang

Har du sendt et vinderprodukt på det danske marked i løbet af 2016? Eller har du årets lækreste butik med skønhedsprodukter? Så er det nu, du skal tilmelde til Danish Beauty Award 2017.

For 11. år i træk uddeler vi statuetter til årets bedste skønhedsprodukter, den skønneste behandling og det bedste beautysted ved en stor prisuddelingsfest den 28. april 2017 i København. Og nu skal der tilmeldes til de 30 kategorier.

Her på hjemmesiden er der gjort klar til din registrering. Du skal logge ind med koden DBA2017 (store bogstaver). Du kan vælge at tilmelde en enkelt kategori, men også vælge flere kategorier, hvor produktet hører naturligt hjemme. Prisen pr. produkttilmelding er kr. 1.500,- ex. moms uanset antallet af kategorier. Du kan også foreslå dommerne personer, som du synes skal nomineres til Årets Ildsjæl – det koster ikke noget.  Klik ind på tilmeldingssiden – eller læs mere i vejledningsdokumentet.

Sidste frist for tilmelding er den 13. januar 2017, men tilmeld gerne før. Vi håber, at alle skønhedsleverandører – store som små – vil være med i konkurrencen om statuetterne i 2017.

Spørgsmål? Kontakt mig på adm@danishbeautyaward.dk eller mobil 22 91 24 76.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96