TILMELDINGEN til Danish Beauty Award 2019 starter i oktober, hvor oplysningerne nedenfor vil blive tilpasset

_______

 

LOGIN til tilmeldingssiden er:  


Tilmelding af produkt i 2018

Produkter, der ønskes tilmeldt Danish Beauty Award 2018, skal tilmeldes via hjemmesiden https://danishbeautyaward.dk/tilmeld-produkt/. Alle virksomheder skal bruge følgende login for at få adgang til tilmeldingsskemaet: dba2018 (små bogstaver). Også butikker, klinikker, saloner og spa-steder skal tilmelde via linket ‘tilmeld produkt‘.

Der udfyldes et skema pr. produkt. Ønskes et produkt tilmeldt i flere kategorier, skal du markere de ønskede kategorier i listen (ctrl + klik) og skrive begrundelser for alle kategorier i feltet nedenunder. Ønskes flere produkter tilmeldt, klikkes på ”Klik her for at tilmelde flere produkter” efterfølgende. En bekræftelse pr. tilmeldt produkt vil blive sendt via e-mail til den indtastede e-mailadresse. Hver tilmelding får efter efterskemaet er udfyldt og uploadet et registreringsnummer, der skal følge produktet.

Tilmeldingsfrist

Tilmelding skal være sket på hjemmesiden danishbeautyaward.dk senest den 5. januar 2018 (rykket til 9. januar). Produkterne skal være dommerne i hænde den 8. januar 2018 (rykket til 11. januar) på den angivne adresse, som står nedenfor og i bekræftelsen.

Produkter til dommerpanelet og SoMe

Produkterne skal sendes samlet i én forsendelse til følgende adresse:

Busch on Board
Att.: Henrik Busch
Slotsvej 10a
2920 Charlottenlund
Tlf.: 40401707

Der skal sendes 13 produkter til de 13 dommere. Og hvis du vil være en del af vores tiltag på de sociale medier, skal et ekstra produkt fremsendes, idet Lahme Kommunikation vil bruge dette eksemplar til fotos til de sociale medier = 14 produkter i alt i én pakke til Busch on Board.

Skal du tilmelde til Årets Inner Beauty Award, er der sammensat et særligt ekspertpanel til at teste og vurdere. Derfor skal 7 produkter fremsendes til Busch on Board-adressen – plus ét ekstra til brug på sociale medier = 8 produkter i én pakke til Busch on Board.

Vil du tilmelde til Influencer’s Choice Award 2018, skal du i første runde sende produkter til de 13 dommere plus 1 til SoMe = 14 i alt til Busch on Board. Og hvis produktet bliver nomineret i denne kategori, skal det efterfølgende sendes til de 6-8 udvalgte influencers. Mere info følger.

Dommerne håber meget, at produkterne til test kan være hos dem allerede før nytår. Husk at oplyse PO/rekvisitionsnummer i forbindelse med tilmeldingen, hvis et sådant er krævet af din virksomhed.

Ved tilmeldingen tildeles et registreringsnummer, som skal følge produktet, når det sendes til hvert medlem af dommerpanelet.

Pris for tilmelding til konkurrencen

Tilmelding af et produkt til Danish Beauty Award 2018 koster kr. 1500,- ex. moms pr. produkt (gælder dog ikke Årets Klassiker og Ildsjæl). Beløbet dækker tilmelding af 1 stk. produkt, uanset hvor mange kategorier produktet tilmeldes dog opkræves altid et tilmeldingsgebyr for Årets Serie. Det er kun nødvendigt at sende ét produkt til hver af dommerne, uanset at det er tilmeldt flere kategorier.

Fakturering

Bedømmelse af produkter vil først ske ved registrering af indbetaling. Faktura sendes ud pr. separat mail. Angiv såfremt der er særlige forhold, der skal tages højde for bl.a. PO-nummer.

Skemaet, der skal udfyldes

Du skal udfylde et skema med kontaktoplysninger, produktbeskrivelse (mærke, produktnavn, lanceringsdato/måned, eventuel vejledende udsalgspris, kort beskrivelse og valg af kategori). Det er meget vigtigt, at feltet med begrundelser udfyldes. Begrundelse for, hvorfor netop dette produkt er en vinder, skal være kort og præcis, men beskrivende, overbevisende, videnskabelig, dokumenterende osv. Tilmeldes et produkt i flere kategorier, skal der være en begrundelse pr. kategori, der beskriver, hvorfor produktet kan være en vinder af netop den pågældende kategori. Begrundelsen danner baggrund for dommernes stillingtagen til produktet og dets relevans som eventuel nomineret/vinder. Det er vigtigt, at teksten angiver det særlige og bemærkelsesværdige ved det enkelte produkt. Besvar spørgsmålet ”Hvorfor er produktet en vinder?” Der er ét felt, som skal bruges til begrundelser for alle kategorier, der er valgt. Skriv kategorien som overskift og derefter begrundelsen.

Ved tilmeldingen tildeles et registreringsnummer, som skal følge produktet. Husk at anføre det tildelte registreringsnummer på hvert produkt. Oplys gerne i databasen såfremt pressemateriale, dokumentation etc. vedlægges produktet.

Upload af foto

Produktfoto (pack shot) minimum 300 dpi JPEG-format skal uploades sammen med skema på www.danishbeautyaward.dk. Fotos skal være fritskrabet. Der kan uploades 3 i alt. Foto skal have en størrelse på 1-2MB. Vigtigt: Navnet på billedfilen skal være det samme som navnet på produktet.

Kontakt Danish Beauty Award

Har du spørgsmål, kontakt da arrangør og formand for DBAs bestyrelse Anne-Dorte Mathiesen – Tlf.: 22 91 24 76 – Mail: adm@danishbeautyaward.dk.