LOGIN til tilmeldingssiden er DBA2020


Tilmelding af produkt i 2020

Produkter, der ønskes tilmeldt Danish Beauty Award 2020, skal tilmeldes via hjemmesiden www.danishbeautyaward.dk/tilmeld-produkt. Alle virksomheder skal bruge følgende login for at få adgang til tilmeldingsskemaet: DBA2020. Også butikker, klinikker, saloner og spa-steder skal tilmelde via linket ‘tilmeld produkt‘.

Der udfyldes et skema pr. produkt/sted. Ønskes et produkt tilmeldt i flere kategorier, skal du markere de ønskede kategorier i listen (ctrl + klik) og skrive begrundelser for alle kategorier i feltet nedenunder. Ønskes flere produkter tilmeldt, klikkes på ”Klik her for at tilmelde flere produkter” efterfølgende. En bekræftelse pr. tilmeldt produkt vil blive sendt via e-mail til den indtastede e-mailadresse. Hver tilmelding får efter efterskemaet er udfyldt og uploadet et registreringsnummer, der skal følge produktet.

Tilmeldingsfrist

Tilmelding skal være sket på hjemmesiden danishbeautyaward.dk senest den 13. december 2019. Produkterne skal være dommerne i hænde den 17. december 2019 på de angivne adresser, som står nedenfor og i bekræftelsen. Send gerne før sidste frist – helst i løbet af november.

Tilmeldingsgebyr

Tilmelding inden 1. december 2019: kr. 1.500 ex moms pr. tilmelding
Tilmelding efter 1. december 2019 og ind til 13. december 2019: kr. 1.800 ex moms pr. produkt

Produkter til dommerpanelet og SoMe

De tilmeldte produkter skal sendes i 3 forsendelser.

11 produkter sendes til

ALPI Danmark
Kumlehusvej 1B
4000 Roskilde
Mrk.: Danish Beauty Award 2020

2 produkter sendes til (kun 1, hvis ikke er interesseret i at få vist produktet frem på DBAs sociale medier: Instagram, Facebook mv.)

Lahme Kommunikation
Jens Kofods Gade 1, st. tv.
1268 København K.
Att.: Julia Lahme
Mrk. Danish Beauty Award 2020

I alle tilfælde sendes 1 produkt direkte til Danish Beauty Award på adressen

Danish Beauty Award
Blomstermarken 25
3060 Espergærde
Att.: Anne-Dorte Mathiesen
Mrk. Danish Beauty Award 2020

Husk at oplyse PO/rekvisitionsnummer i forbindelse med tilmeldingen, hvis et sådant er krævet af din virksomhed.

Ved tilmeldingen tildeles et registreringsnummer, som skal følge produktet, når det sendes til hvert medlem af dommerpanelet. Tilmelding af et produkt til Danish Beauty Award 2020 koster kr. 1500,- ex. moms pr. produkt (gælder dog ikke Årets Klassiker og Ildsjæl). Tilmeldingsgebyret stiger til kr. 1.800 ex moms efter den 1. december 2019. Beløbet dækker tilmelding af 1 stk. produkt, uanset hvor mange kategorier produktet tilmeldes, dog opkræves altid et tilmeldingsgebyr for Årets Serie. Det er kun nødvendigt at sende ét produkt til hver af dommerne, uanset at det er tilmeldt flere kategorier. Bedømmelse af produkter vil først ske ved registrering af indbetaling. Faktura sendes ud pr. separat mail.

Pakkeinstruks

Produkterne, som sendes til ALPIs adresse, skal pakkes i 11 poser eller æsker med navn på hver af dommerne. Sendes samlet til ALPI med følgende navne:

Alice Wassard
Anita Falslund
Anthony Aconis
Didde Juul
Gun-Britt Zeller
Kirsten Schmidt
Lars Holm Jensen
Mina Ingerslev
Nina H. Kluge
Silke Grane
Søs Wollesen

1 + SoMe-produktet sendes til
Julia Lahme

1 produkt sendes til
Anne-Dorte Mathiesen

De 11 poser eller æsker kan derefter pakkes i en stor forsendelse. Bemærk, at det er en fordel, at fordele produkterne, som anført pr. dommer, da I kan skrive en personlig hilsen til hver af dommerne samt vedlægge produktblade, informationer, presseklip eller andet, der skal underbygge dommernes oplevelse af produkterne, når de testes. Derved sikres det, at jeres ofte meget omfattende pressemateriale tilgår hver af dommerne, og at produkterne holdes samlet.

Husk, at alle produkter SKAL have påført det tilmeldingsnummer, I modtager ved tilmeldingen – ellers kan det være svært at styre processen og sikre det rette overblik. Nummeret kan påføres ved et klistermærke eller skrives på produktet. Selve pakken mærkes med DBA 2020.

Pakketips: Når I pakker som anført ovenfor – pr. dommer i den store forsendelse – kan I formentlig undgå for meget inder-emballage, ”chips”, plastikfyld mv. der normalt beskytter produkterne under transporten. Har i kontor i Storkøbenhavn, så overvej, hvorvidt en leverance med taxa eller vognmand direkte fra dør til dør måske er lettere og billigere.

ALPI (Martin Black) kan kontaktes på mail: mbb@alpi.dk eller på telefon 40843088 for evt. spørgsmål om levering.

Pris for tilmelding til konkurrencen

Indtil 01.12.2019 er prisen for tilmelding kr. 1.500 ex moms pr. produkt
Efter 01.12.2019 og indtil 13.12.2019 er gebyret for tilmelding kr. 1.800 ex moms pr. produkt

Tilmelding af et produkt til Danish Beauty Award 2020 koster kr. 1500,- ex. moms pr. produkt (gælder dog ikke Årets Klassiker og Ildsjæl). Gebyret stiger efter 1. december til kr. 1.800 ex moms. Beløbet dækker tilmelding af 1 stk. produkt, uanset hvor mange kategorier produktet tilmeldes dog opkræves altid et tilmeldingsgebyr for Årets Serie. Det er kun nødvendigt at sende ét produkt til hver af dommerne, uanset at det er tilmeldt flere kategorier.

Fakturering

Bedømmelse af produkter vil først ske ved registrering af indbetaling. Faktura sendes ud pr. separat mail. Angiv såfremt der er særlige forhold, der skal tages højde for bl.a. PO-nummer.

Skemaet, der skal udfyldes

Du skal udfylde et skema med kontaktoplysninger, produktbeskrivelse (mærke, produktnavn, lanceringsdato/måned, eventuel vejledende udsalgspris, kort beskrivelse og valg af kategori). Det er meget vigtigt, at feltet med begrundelser udfyldes. Begrundelse for, hvorfor netop dette produkt er en vinder, skal være kort og præcis, men beskrivende, overbevisende, videnskabelig, dokumenterende osv. Tilmeldes et produkt i flere kategorier, skal der være en begrundelse pr. kategori, der beskriver, hvorfor produktet kan være en vinder af netop den pågældende kategori. Begrundelsen danner baggrund for dommernes stillingtagen til produktet og dets relevans som eventuel nomineret/vinder. Det er vigtigt, at teksten angiver det særlige og bemærkelsesværdige ved det enkelte produkt. Besvar spørgsmålet ”Hvorfor er produktet en vinder?” Der er ét felt, som skal bruges til begrundelser for alle kategorier, der er valgt. Skriv kategorien som overskift og derefter begrundelsen. Skriv også SoMe-tekst inklusiv @ tag og # hashtags.

Ved tilmeldingen tildeles et registreringsnummer, som skal følge produktet. Husk at anføre det tildelte registreringsnummer på hvert produkt. Oplys gerne i databasen såfremt pressemateriale, dokumentation etc. vedlægges produktet.

Upload af foto

Produktfoto (pack shot) minimum 300 dpi JPEG-format skal uploades sammen med skema på www.danishbeautyaward.dk. Fotos skal være fritskrabet. Der kan uploades 3 i alt. Foto skal have en størrelse på 1-2MB. Vigtigt: Navnet på billedfilen skal være det samme som navnet på produktet.

Kontakt Danish Beauty Award

Har du spørgsmål, kontakt da arrangør og formand for DBAs bestyrelse Anne-Dorte Mathiesen – Tlf.: 22 91 24 76 – Mail: adm@danishbeautyaward.dk.

 

Der tages forbehold for eventuelle fejl og ændringer.
ADM / oktober 2019