Og vinderne er…

Vinderne af statuetterne ved Danish Beauty Award 2018, der fandt sted den 20. april i Tivoli Congress Center i København, kan ses her, og se alle med statuetter her.

Fællestræk
Især danske produkter, grønne men effektive produkter, probiotika, skønhed indefra og produkter med særpræg er nøgleord, som kan sættes på rigtig mange af vinderne her i 2018. Læs mere nedenfor om dommernes trendbeskrivelser.

Besættelse af hud og dufte
Hella Joof og Rasmus Bjerg sørgede for, at gæsterne var glade og kærligt blev underholdt gennem hele prisuddelingsshowet. Hella og Rasmus undlod ikke at fortælle erindringer om mormors duft, erfaring med skønhedssøvn og besættelse af hud, hvor et menneskes hud ifølge Rasmus Bjerg kan dække et køkkengulv på 6 kvadratmeter i stedet for linoleum. Og vi vil sent glemme sangen ‘Jeg har sminket mig, så længe jeg kan mindes’ med ny tekst af de to værter til en gammel komposition.

Årets Ildsjæl
Kompositioner af helt særlige dufte det kan Årets Ildsjæl – Zarko Ahlmann Pavlov – skabe. For bare få år siden lancerede Zarko sin første molecule-duft – og i dag består serien af 12 dufte, der sælges i hele verden. Dufte, der indfanger de helt særlige nuancer af den skandinaviske natur. Alle efter det håndlavede koncept, som gør Zarkoperfume til noget enestående og Zarko Ahlmann Pavlov til Årets Ildsjæl i 2018.

Dobbelt vinder
Årets Forbrugerpris var i år blevet til MATAS-PRISEN 2018, da alle Club Matas’ medlemmer havde fået lov til at udpege vinderen i denne kategori. 25.000 forbrugere havde stemt – og valgt Cliniques foundation ‘Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15’ som deres vinder. I øvrigt samme vinder, som dommerne havde i kategorien Årets Makeupprodukt Luksus, og som derfor gik hjem med noget så sjældent som to statuetter. Det var også forbrugere, der skulle vælge vinderen af GOODIEBOXPRISEN 2018, da abonnenter på boksen skulle udpege vinderproduktet. Det blev Jorgobés skønne håndcreme, der løb med den sejr.

Influencers’ Choice og beautystederne
Seks danske influencers havde valgt en vinder i kategorien Influencers Choice Award. Det blev 7-Second Morning Mask 7-in-1 Miracle Skin Mask Pads fra STARSKIN, der tog den hjem. En statuette, der skal til Holland. Du skal til Vejle, hvis du vil prøve Årets Skønhedsbehandling. Sara Lorentsen kan udføre en behandling så effektivt og med så høj faglig kompetence, at det udløste en vinderstatuette. Årets Salon/Klinik/Spa ligger i København højt hævet over havets overflade i The Krane, hvor Amazing Krane fik prisen som årets bedste salon/klinik/spa. Årets Butik var i 2018 blevet sin egen kategori, og den pris tog smukke Illum Beauty Hall med sit italienske look og skandinaviske lys.

Se vinderne i en oversigt her.

 

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96