Nyhedsbrev 14. marts 2016

Se nyhedsbrevet i din browser her.

Du er inviteret til DANISH BEAUTY AWARDs 10 års jubilæum
Den 29. april 2016 er der igen prisuddeling i Tivoli Congress Center i København. Og du er inviteret til at være med, når Danish Beauty Award for 10. gang uddeler priser til en lang række skønhedsprodukter, behandlinger, steder og en ildsjæl. Det hele sker ved en stor gallafest med middag, vin, underholdning – og selvfølgelig statuetter til vinderne. To skønne værter skal føre gæsterne gennem prisuddelingen. Og var du med, da det hele startede for ti år siden, ja, så kender du de to – det er nemlig Ellen Hillingsø og Peter Frödin. Og de glæder sig til at se hele deres skønne beautyfamilie igen…

Du skal ind på Billetlugen.dk og købe billetter til eventen. I år vælger du selv, hvor i salen du vil sidde. Så skynd dig at klikke ind og reservere dine foretrukne pladser, mens de endnu er ledige. Sidste frist er den 14. april. Billetterne inkl. gallamiddag med vin/øl/vand ad libitum koster kr. 1.195 ex moms og kr. 1.495 inkl. moms.

Vi glæder os til at se dig fredag den 29. april 2016 kl. 17.30, når dørene åbnes. Kom og få taget et foto på den røde løber eller en fotostribe i fotoboxen, inden prisuddelingen starter kl. 19.00. Når alle statuetterne er uddelt, håber vi, at I vil holde afterparty sammen med os og fejre 10 år med DBA.

Find billetter her. Se invitationen her.

Blogger’s Choice Award 2016 – de nominerede er fundet
6 spændende danske skønheds- og modebloggere skal igen i 2016 vælge vinderen i kategorien Blogger’s Choice Award. De nominerede er fundet, og produkterne er sendt til bloggerne, så de kan gå i gang med at teste, vurdere og finde en vinder. En vinder, der afsløres sammen med alle de andre prisvindere den 29. april. Du kan se de nominerede til Blogger’s Choice Award på Danish Beauty Awards hjemmeside her. De 6 bloggere er:
Marie Jedig
Signe Mørkeberg Sjøstrøm
Lisa Kastleen
Christiane Schaumburg-Müller
Liv Barfoed
Irina Babenko
De nominerede i de øvrige kategorier offentliggøres ultimo marts/primo april.

Vil du med i goodiebaggen?
Du kan stadig nå at få et produkt med i Danish Beauty Awards goodiebag. Det er en fantastisk mulighed for at få vist et produkt frem for gæsterne, der inkluderer skønhedsbranchen, journalister, detailhandlen, sponsorer og andre skønhedsinteresserede.Vi samler 750 goodiebags, og der er deadline for levering hos ALPI i Greve den 15. april. 2016. Hvis du er interesseret, så skriv en mail til til adm@danishbeautyaward.dk. Vi håber at høre fra dig.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96