Klar, parat, tilmeld…

Nu kan du tilmelde til Danish Beauty Award 2015

På samme måde som tidligere år foregår tilmeldingen via websitet – her. Du tilmelder et produkt, en butik,klinik, salon, spa, frisør eller en ildsjæl. Og i år kan du som noget nyt også tilmelde beauty assessories – altså et skønhedsrelateret produkt, der ikke er defineret som et kosmetisk produkt ifølge lovgivningen. Og det har været efterlyst længe…

Vi skal også finde Årets Frisør i samarbejde med dofk (Danmarks organisation for selvstændige frisører og kosmetikere). Jeg vender tilbage med flere detaljer om tilmeldingen og de krav, der stilles for at være med i den konkurrence. Også Blogger’s Choice Award er ny – og den vil også blive beskrevet senere.

Har du Årets Bestseller i 2014? Så kan du i år tilmelde til den kategori. Eller har du stået for Årets Bedste Lancering? Det bliver spændende for dommerne at se og vurdere bestseller-tal, statistik og de gode kampagner.

Hvis du tidligere har været med i kategorien Årets Hårstyling, så har måske undret dig over, hvorfor detailhandelsprodukter var blandet med de professionelle produkter. I 2015 bliver kategorien opdelt, og der uddelt både en pris til detail og en til professionel.

Dommerpanelet glæder sig meget til at komme i gang med at teste og vurdere. Jo før du melder til, jo længere tid har dommerne med produkterne – og det er en fordel for alle. Dommerpanelet har fået nye dommere – se dem her.

 dommerne 2015

 TILMELD HER

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96