This year's Inner Beauty Award has its own panel of experts to evaluate the products. The panel in 2018 consists of 7 judges who all have special knowledge about food, nutritional supplements, retail and legislation in the food and supplement field. See the experts in 2018 below


Jerk W. Langer

Læge, ekspert i kost og kosttilskud. Jerk er både foredragsholder, underviser og forfatter til artikler og bøger om sundhed og ernæring. Ofte anvendt som ekspert på både tv og i radio.

Anne Dall

Cand. Scient., formand for HBL (Helsekostbranchens Leverandørforening). Uddannet biopat. Anne har mange års erfaring med både udvikling af og lovgivning omkring droger og kosttilskud.

Michael Strube

Cand. Scient., chefkonsulent i Nutraceutisk Industri (DI). Michael er konsulent med mange års erfaring fra både myndigheder og industri. Indgående kendskab til lovgivning indenfor fødevarer og kosttilskud.

Lars Holm Jensen

Direktør i Danmarks største apotekerkæde - A-apoteket med flere end 220 salgssteder. Lars har en stor indsigt i både forbrugernes behov, efterspørgsel og adfærd.
Uddannet farmaceut og bidrager med en analytisk tilgang til produkters kemiske sammensætning, virkning og validitet.

Louise Steen

Farmaceut og indehaver af klinikken Natur-Farmaceutisk Praksis. Louise er ekspert i at arbejde med urter og probiotika for at styrke sundheden og skønheden indefra. Foredragsholder, underviser og skribent.

Søs Wollesen

Søs Wollesen er læge, men også uddannet zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut og har arbejdet med ernæring og kosttilskud i mere end 20 år. Hun arbejder med det hele menneske og bruger derfor ikke kun de konventionelle behandlingsformer i sit virke. Søs Wollesen er en efterspurgt foredragsholder, underviser og rådgiver.

Anne-Dorte Mathiesen

Formand for Danish Beauty Award. Uddannet cand.brom og journalist. Mangeårig erfaring på kosmetikområdet. Dybdegående kendskab til ingredienser og lovgivning inden for kosmetik.