Influencers’ Choice Award 2018 
Danish Beauty Award får hjælp af seks danske trendsættende influencers til at finde vinderen af kategorien Influencers’ Choice Award 2018. Den 20. april afsløres det, hvem der skal modtage statuetten på scenen i Tivoli Congress Center. Der er 15 nominerede i kategorien, som de vidt forskellige influencers skal afprøve og vurdere. Hvordan vil testarbejdet skride frem? Følg dem på YouTube, blogs eller Instagram. Og følg også med hos Danish Beauty Award. Du kan se de nominerede produkter til Influencers’ Choice Award her.

Vi præsenterer her årets influencers i Danish Beauty Award-panelet:

Camilla Frederikke
Camilla Frederikke er tidligere elitesportsdanser, og hun har en forkærlighed for arkitektur, kunst og farver og elsker at udfordre den danske makeupscene og eksperimentere med de nyeste trends fra hele verden. Makeup er et frirum, hvor Camilla uden omverdenens jantelov og påvirkninger kan udtrykke følelser, tanker og sin identitet. Via YouTube og Instagram flyttes grænser, og Camilla er god til at fremhæve, at der i makeuppens verden ikke findes regler blot guidelines til nye looks. Camillas motto er: “There’s nothing worse in life than being ordinary, so stay extraordinary”.
Irina Olsen
Irina Olsen blogger på irinathediva.dk. Irina er 30 år, influencer og TV-diva. Født i Ukraine. Mor til Allessia på snart 3 år, som hun har med Faustix, housewife, bosslady, beauty-guru og fashionista. Eks-skøjteprinsesse og nu DIVA på fuld tid. Irina har også tusindvis af trofaste følgere på Instagram.
Silke Grane
Silke har arbejdet med skønhed i mere end 20 år. Udover at hun i dag er skønhedsredaktør på ALT for damerne, har Silke skønhedsbloggen Beautybysilke. Her tester og anmelder hun produkter og deler gavmildt ud af lette, brugbare skønhedstips. Tidligere har Silke arbejdet som makeupartist, været dommer hos Danish Beauty Award i 6 år, fungeret som skønhedsekspert på Go Morgen Danmark og sideløbende været skønhedsjournalist på diverse kvindemagasiner.
IBbyHeart
Heidi Ankersen livsstilsblogger om Beauty, Helbred og Hunde. Bloggens navn; IBbyHeart (Ib = kælenavn). By Heart = passioneret og ægte. 47 år. Stolt af hver en rynke. Født ind i branchen. Uddannet materialist. Livsmotto “Ingen brok over fede lår, når jeg har ben der går”. Har blogget i 13 år. Hundemenneske, der altid – regn eller slud – elsker en gåtur. Fordi hun kan – dén dag. Ib har sclerose.
Astrid Olsen
Astrid Olsen laver primært videoer på sin YouTube-kanal, som omhandler mode og makeup. Astrid har en rød tråd på alle sine medier, da hun går meget op i æstetik og at alt ser stilrent ud. Men Astrid udstråler også en masse personlighed, specielt på Snapchat, og hun prøver altid at formå at inspirere folk, samt give dem tips til tøj og makeup, der er budgetvenligt, så alle kan være med.
► Instagram: astridaeroe
► Snapchat: astridolsenyt
Szhirley
Szhirley er sanger, skuespiller, Instagrammer, influencer – rækkefølgen er vilkårlig. Szhirley ELSKER dullegrej. Håret kræver sine produkter, og huden kan ikke længere nøjes med det minimale, men Szhirley skal nu have hele moletjavsen. Szhirley har en blog, men er også travlt optaget af skuespilleriet, hvor hun i øjeblikket er i gang med prøver på MØDRE et comedyshow i babyformat på Folketeatret.
                         
De nominerede produkter til Influencers’ Choice Award 2018

 

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96