Dommerpanelet 2014

Dommerpanelet i 2014 bestod af 12 personer og et ’bloggerkonsortium’. Alle dommerne har et kompetenceområde, som de skal sørge for bliver bedømt, når de gennemgår alle skønhedsprodukterne. Det kan eksempelvis være indhold, design, funktionalitet, branding, den professionelle bruger eller primetime-segmentet.

Dommerne tester alle produkterne, der er tilmeldt konkurrencen. De bedømmer produkterne individuelt og mødes til dommermøder, hvor de fem nominerede i hver kategori findes. På ren Oscar-maner finder de herefter vinderne, som så bliver afsløret ved den store prisuddelingsfest i april. Dommerne bruger af og til det, som vi kalder skyggetestere, hvor de sætter andre eksperter til at teste produkterne. Dommerne kan sjove historier om, hvordan et helt middagsselskab kan blive lavet om til en dufttest, hvor alle herre- og dameparfumerne bliver blindtestet af gæsterne.

Læs mere om hver enkelt dommer i 2014 nedenfor.


Forbrugeradfærd og kundeorientering

Eva Steensig

Sociolog og stifter af Lighthouse CPH A/S - LHBS, strateg med erfaring fra reklamebranchen og TV. Eva er ekspert i forbrugeradfærd og rådgiver danske og internationale virksomheder om, hvordan de skal gebærde sig i forhold til fremtidige forbrugerbehov og efterspørgsel.

Professionel brug

Mette Thorsgaard

Hårstylist og makeupartist. Mette har arbejdet i branchen siden hun var 15 år. Mette har arbejdet for store danske brands, danske magasiner og lavet utallige shows. Mette er blevet Årets Hårstylist i 2012 og var en af de tre nominerede i 2013.

Huden, innovation og teknologi

Jørgen Esmann

Hudlæge med stor viden om hudens funktionalitet og behandling af den, erfaring med behandling af aldersbetingede forandringer i huden.

Detailhandel

Helle Husted

Indkøbschef i Matas. Har mange års indkøbserfaring fra detailhandlen og erfaring fra apoteks- og skønhedsbranchen.

Medier og Primetime-forbrugere

Pernille Aalund

Innovationsdirektør i Aller, TV-vært, foredragsholder og forfatter. Stifter af bl.a. Magasinet Q og Oestrogen.dk.

Branding, story telling, trends, koncept og strategi

Christian Stadil

Bestyrelsesformand for og medejer af Hummel. Forfatter, debattør, foredragsholder og brand-guru.

Hår, makeup og hudpleje 40+, den professionelle vinkel

Mette Bundgaard

Skønhedsredaktør på magasinet Liv (Benjamin). Uddannet kosmetolog og makeupartist. Har skrevet om skønhed i over 13 år og skudt hundredevis af mode- og reklamekampagner

Mode, trends og den internationale vinkel

Anne Pedersen

Skønhedsredaktør på magasinet ELLE (Aller). Tidligere model  med 11 år i udlandet. Udlært hår- og makeupartist. Har arbejdet som freelancer, men har de seneste knap 5 år været  på ELLE. Anne P. har også været vært på TV3.

Skønhedsprodukter, markedstendenser og handlen generelt

Nina H. Kluge

Ansvarshavende redaktør på Fagbladet Kosmetik samt nyhedsbrevet BeautyNews. Bredt kendskab til kosmetikbranchen og dens produkter, behandlinger og trends.

Celebrity-tendenser og journalistik

Katja Maria Salomonsen

Journalist på BT. Katja har igennem en årrække være fast skribent på mode- og livsstilsstoffet.

Detailhandel og forbrugere

Bo Pedersen

Ansvarlig for beauty i Salling

Handel med skønhedsprodukter er Bos specialitet. Han er købmand til fingerspidserne og er nødt til at kende brugerne og de sidste nye tendenser for at kunne købe rigtigt ind til stormagasinernes beautyhylder.

Blogger

Katja Moikjær

Blogger på Pudderdåserne.dk. Pudderdåserne er en skønhedsblog med masser af gode råd om makeup. Katja er journalist og besidder stor viden om indhold og effektivitet af indholdsstoffer i kosmetiske produkter.

Blogger

Helene Randløv

Blogger på Pudderdåserne.dk. Pudderdåserne er en af Danmarks mest læste skønhedsblogs med inspirende guides om kosmetik og makeup. Helene har stor erfaring med at vurdere og teste kosmetik.

Blogger

Lise Grosmann

Blogger på BeautyBlog.dk - en holistisk skønhedsblog. Skønhed er Lises metier. I mange år har Lise været skribent og skønhedsekspert på mange magasiner og ugeblade. På BeautyBlog.dk deler Lise ud af sin store viden om beauty.

Blogger

Johanne Danshøj

Jo's Makeup Blog er en blog med en professionel makeupvinkel. Johanne er makeupartist med mange års erfaring fra både spillefilm, TV-serier, musikvideoer og modeserier.

Kosmetiklovgivning, ingredienser, mærkning og markedsføring

Anne-Dorte Mathiesen

Formand for Danish Beauty Award. Uddannet journalist og cand.brom. Mangeårig erfaring på kosmetikområdet. Dybdegående kendskab til ingredienser og lovgivning inden for kosmetik.