De nominerede i 2017

Så er de fundet. De nominerede i 2017. Dommerne i Danish Beauty Award har gennemgået produkter som aldrig før. De har testet serier til håret, produkter til kroppen, behandlinger af ansigtet, farver til bryn og læber – og som noget nyt i år har et særligt ekspertpanel været i detaljer med alt, der kan bidrage til vores Inner Beauty.

I alt er det blevet til 32 kategorier, hvor der den 28. april 2017 skal uddeles en statuette til en vinder. En vinder, der skal findes blandt de fem nominerede i hver kategori. Det har igen være svært træffe afgørelserne og finde fem. Vi vil gerne anbefale rigtig mange af produkterne – også blandt dem, der ikke blev nomineret. Faktisk synes dommerne, at der har været et ekstremt højt kvalitetsniveau i år. Du finder alle de nominerede her – og ser dem i en oversigt her.

Dommerpanelet har valgt ikke at udpege fem nominerede til Årets Ildsjæl 2017, men de vil tage alle forslag til ildsjæle i betragtning, når de skal finde en vinder til den 28. april 2017. Og som sædvanlig er der heller ingen nominerede i kategorien Årets Klassiker.

Til gengæld har dommerne valgt at adskille Årets Spa fra Årets Salon/Klinik/Butik, da de var meget svært sammenlignelige. Derfor er der nu fem nominerede i to kategorier for ‘beautysteder’.

Vi har holdt øje med de trends, som produkterne viser os. Og dommerne holder øje med, hvad der rører sig ude i verden – ikke bare denne sæson, men også forventningerne til de kommende. Faktisk har det amerikanske valg også haft indflydelse på udviklingen i skønhedsbranchen. Vi bliver lidt vildere, lidt flottere og fuld af glimmer de næste år. Hvilende på en holistisk balance, som efterhånden er så indgroet, at vi er nødt til at tage den for givet. Vi ser hylderne bugne af tillidsvækkende, ekspertbaserede brands, men drømmer samtidig om endnu mere glamour nærmest i rokokostil. Vi plejer hvert eneste hårstrå og beskytter os mod forurening, vind og vejr og alt det, vi hverken kan se eller mærke, før det sidder i huden. Se dommernes fem trends beskrevet yderligere her.

Har du spørgsmål til Danish Beauty Award eller ønsker yderligere kommentarer, så er du velkommen til at kontakte os på mobil 22912476 eller adm@danishbeautyaward.dk.

 

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96