De nominerede 2016

DE NOMINEREDE VED DANISH BEAUTY AWARD 2016 ER…

…et orgie af farver, dufte og fantastiske sanseindtryk. Der er smurt, duftet og vasket både hår og krop hundredvis af gange igennem testperioden på alle dommere og deres testere. Og dommerpanelet har nu udvalgt de nominerede produkter. Det har været overvældende hvor mange skønne produkter, der har været at vælge imellem. Og som sædvanligt må vi sige, at det har været uhyre svært at komme frem til afgørelsen med fem produkter i hver kategori. Så er dit yndlingsprodukt ikke blandt de nominerede, så er det ikke fordi, at det ikke er anbefalelsesværdigt. For der er masser af supergode produkter blandt de tilmeldte, som ikke er kommet blandt de fem. Men nu er afgørelsen truffet. Og de fem nominerede er helt fantastiske. Se de nominerede her. Og du kan se en produktoversigt her.

De nominerede til Årets Salon/Klinik/Butik/Spa er ikke helt klar endnu. Og det samme gør sig gældende for Årets Skønhedsbehandling. Dommerpanelet håber at kunne komme frem til en afgørelse i løbet af den indeværende uge.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96