De nominerede 2015

De fleste nominerede til Danish Beauty Award 2015 er fundet

De fem produkter, der er de nominerede i hver produktkategori er fundet. Dommerne har testet og udpeget nominerede blandt hundredevis af vildt skønne produkter. Wow – hvor har det været spændende og svært, men fantastiske fem i hver kategori ligger nu klar her.

Desværre kunne alle jo ikke være blandt de udvalgte. Det skal understreges med en fed streg, at det ikke betyder, at de ikke er gode og anbefalelsesværdige produkter. Kvalitetsniveauet har igen i år været  virkelig højt, og dommere vil helt sikkert kunne anbefale gode produkter til deres omgangskreds og læsere – også fundet blandt ikke-nominerede.

Dommerne har brug for mere test-tid til de mange spændende skønhedsbehandlinger og klinikker/butikker/saloner/spas, som skal vurderes. De nominerede i de to kategorier bliver først offentliggjort efter påske.

Vi har igen i år valgt at nominere fem spændende skønhedspersoner til Årets Ildsjæl. Vi vil gerne fortælle de fem, at vi giver dem alle et skulderklap for deres store indsats i beautybranchen. Vi elsker, at de elsker branchen og brænder for deres arbejde med skønhed og skønhedsprodukter.

Derudover har dommerne valgt at uddele en ekstra duftpris den 29. april. Prisen vil gå til Årets Nicheduft. Her er de nominerede både herre- og damedufte i konkurrence med hinanden.

Der er ingen nominerede i Årets Klassiker. Dommerne finder en vinder, som prises den 29. april ved awardshowet i Cirkusbygningen. Vi har tidligere offenliggjort de nominerede til Årets Forbrugerpris, som skal findes via www.bt.dk, og til Blogger’s Choice Award, som otte danske skønheds- og modebloggere er i gang med at vurdere.

Du kan finde de nominerede produkter her – og se en samlet oversigt her. Vil du med til festen? Køb billetter her.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96