Danish Beauty Award på YouTube

Har du set dommerne på YouTube? Du kan se eller gense små videoer fra prisoverrækkelserne den 29. april 2015, hvor også dommernes begrundelser læses op. Klik gerne på abonner-knappen, så du følger Danish Beauty Award på YouTube fremover.

Beskrivelser af hver enkelt vinder ligger her på bloggen med links til klippene og vinderfotos, men du får også lige alle begrundelserne samlet her:


Årets Hårplejeprodukt – Detail
Denne vinder efterlader synlige resultater. Shampooen er et kombinationsprodukt, for samtidig med at det beskytter hårfarven, så giver det også smukkere, blødere og fyldigere hår. Idéelt – og et musthave til det fine skandinaviske hår.  Volumen-effekten er så attraktiv, at du ikke behøver have farvet hår for at elske denne shampoo.
John Frieda – Luxurious Volume Touchably Full Shampoo for Colour Treated Hair

Årets Hårplejeprodukt – Professionel
Effekten er langvarig, og duften er vidunderlig. Med Essence Absolue får du en sanseoplevelse, der tager sindet på rejse – men hår og krop under behandling. Uden at fedte nærer og blødgør denne kombi-olie dit hår, men også din krop, hænder og negle. Håret får en smuk silkeglans af olien, og når du har krammet den i håret, kan du pleje hænderne med resten. Intet går spildt her – det får lov at virke.
Shu Uemura Art of Hair – Essence Absolue for Body and Hair

Årets Hårstylingprodukt – Detail
Den rammer spot on en af tidens største tendenser – den sparer tid. For med denne effektive tørshampoo, kan du på bare et minut forvandle kedeligt og fedtet hår til en frisk og velplejet frisure. Og som bonus når dit hår nye højder… Du kan endda få den både med og uden parfume.
Apotekets – Tørshampoo

Årets Hårstylingprodukt – Professionel
Kevin Murphy Session Spray holder håret på plads uden at gøre det stift og giver desuden en glansfuld finish. Dommerne er imponerede over hvor vægtløst og varigt hold denne spray giver. Den bidrager med UV-beskyttelse af håret, modstandsdygtighed overfor luftens fugt og så er den tilmed superlet at børste ud. Wow, for en vinder.
Kevin Murphy – Session Spray

Årets Kropsplejeprodukt – Populær
Tid til skønhed og slut med hud i ubalance. 12 års forskning og udvikling fra Avène sender definitivt tør hud på pension. XeraCalm A.D Lipid Replenishing Cream holder huden smidig, sund og er med til at genoprette balancen i huden hos atopikere – men også hos alle andre. Stærkt vanedannende og med et potentiale til at blive en rigtig klassiker.
Avène – Xera Calm A.D Lipid Replenishing Cream

Årets Kropsplejeprodukt – Luksus, Detail & Professionel
Vi kan ikke få nok af olier, og her er virkelig en kropsolie, der ikke fedter, men som med sin lette konsistens trænger ind i huden hurtigt og efterlader den blød og fugtet. 50/50-kombinationen af olie og tonic giver en dobbeltvirkning, og er den perfekte løsning til tør hud. Omega 3 og 6 olier giver pleje og næring, mens mikro-algen virker opstrammende og tonende på huden. Et innovativt medlem af Biotherm familien.
Biotherm – Oil & Tonic

Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Detail
Allerede fra første møde var der begejstring omkring dommerbordet over denne skønhedseliksir, en fantastisk silkeblød olie, der har nærende og foryngende egenskaber, takket være indholdet af blandt andet omega 3 og 6, opstrammende æteriske olier og selvfølgelig ekstrakt af den fugtende og blødgørende sorte rose. Det er en suveræn vinder.
Sisley – Black Rose Precious Face Oil

Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Professionel
Et nyt trin i din daglige ansigtsplejerutine? Ja, det kunne dette produkt blive, hvis du har din hud kær. Det er et innovativt og banebrydende produkt, der giver optimal beskyttelse mod solens stråler, men som samtidigt plejer, fugter og udjævner din huds overflade i en universel nuance. Overbevisende. Revolutionerende.
Elizabeth Arden PRO – Triple Action Protector SPF 50

Årets Ansigtsplejeprodukt – Populær
Her er en makeupfjerner, der har revolutioneret markedet. Et produkt, som er forsøgt efterlignet af mange. Et produkt som alle makeupartister sværger til – og har sværget til i mange år, men som ikke kunne fås på det danske marked. Nu er den her endelig – tak for det! Den er specielt udviklet til følsom hud, renser alle urenheder på den skånsomme måde, svier ikke i øjnene og fjerner endda vandfast makeup. De beroligende aktive ingredienser forhindrer den følelse af irritation, der kan opstå ved afrensning af huden.  Vi dommere er fans både professionelt og privat. Dette produkt er simpelthen genialt!
Bioderma – Sensibio H2O

Årets Makeupprodukt – Populær
I en tid hvor vi alle er stjerner i vores eget liv, og hvor de sociale medier dikterer selvpromovering og ‘selfie-moments’, gælder det om at tage sig ud fra sin bedste side. Det hjælper The Body Shops geniale primer ‘All-in-One Instablur 5-action perfector’ med. I et snuptag går man fra at være en kamerasky kedelighed til at blive en kameraklar skønhed med ensartet, babyblød og ‘retoucheret’ hud.
The Body Shop – All-in-One Instablur

Årets Makeupprodukt – Luksus
Denne mascara gør vipperne fyldige og dramatiske. Efter to lag har du nærmest fordoblet dine vipper med en meget ‘gennemfarvet’ sort. Du kan glemme alt om at skulle bruge vippebukker, for det klarer Grandiôse for dig. Men det allerbedste er… den drysser ikke. Grandiôse har virkelig en fantastisk holdbarhed. Og så er den på grund af designet god til også at få fat i de helt små undervipper. Det burde faktisk give en designpris også…
Lancôme – Grandiôse

Årets Herreprodukt
Nogen gange er det det ligetil, der virker mest overbevisende, og som derfor vinder vores hjerter. Selvom mænd shopper stadig mere beauty er det fortsat krydret med en god portion mistro og tilbageholdenhed. Mænd søger det enkle og det sikre. Ikke mindst det, der ikke føles som hverken et konceptuelt eller produktmæssigt overgreb. Homme Energy Anti-Aging Face Care fra Yves Rocher rammer plet. Et bundsolidt og gedigent værk. Den helt rigtige vinder af Årets Herreprodukt.
Yves Rocher – Homme Energy Anti-Aging Face Care

Årets Herreduft
Et hårdt felt med mange fantastiske dufte. Der er dog én duft, der skiller sig ud. På ryggen af et stærkt og relevant luxury brand, rækker duften ud og griber i os. Mænd som kvinder. Dyb og maskulin. Lige tilpas rå. Lige tilpas forfinet. Terre D’Hermès Eau Trés Fraiche er som mænd gerne vil være i dag. Ikke mindst som de gerne vil dufte. Jordbunden SexFaktor på flakon. Tillykke.
Hermès – Terre D’Hermès Eau Trés Fraiche

Årets Dameduft
Oui, ja, yes og et ekstatisk sì til Armanis forførende ‘nightcap’ – ‘ Sì Intense’. Hvis ‘Sì’ var første stævnemøde over en fløjlsblød café latte på Piazza dei Cavalli, så er ‘Sì Intense’ skumringstimen, hvor alt kan ske. En lidenskabelig mikstur af solbær, vanilje og patchouli, som cementerer at ‘Italians do it better’.
Giorgio Armani – Sì Intense

Årets Serie
Vi elsker solen og dens varme. Lyset, energien og humøret, der følger med. Men vi skal være påpasselige med solens stråler, så solcreme er et af de allervigtigste produkter på en solrig dag. Med Årets Serie får du en hel palet af solprodukter, der kan opfylde alle behov. Vil du have en rig og plejende creme med SPF 50 til ansigtet, eller vil du have en luksuriøs kropsolie med SPF 15, som giver dine ben den smukkeste overflade? Rudolph Sun-serien er gennemtænkt med velovervejede ingrediensvalg i Svanemærkede produkter. Og det uden overhovedet at gå på kompromis med lækkerheden.
Rudolph Care – Rudolph Sun

Årets Nicheduft
Vi elsker alt ved årets nicheduft. Det hele oser af skarpskåret og übermoderne minimalisme. Det er stramt og meget sexet. Luksuriøst – uden at det vil for meget. Aldrig pompøst – bare præcist. Lige til kant – aldrig over. Nasengold kommer et andet sted fra, og med en benbarsk androgynitet forfører den os med sin subtile lækkerhed og fashionable gennemførthed. Modig og tilbageholdende på samme tid. En stille men overbevisende vinder.
Nasengold – #S

Årets Innovation
De frie radikaler i huden dannes hver eneste dag af solens UV-stråler, forurening og røg. Polyphenoler fra vindruer er en af de mest effektive antioxidanter i planteverdenen til at gå til modangreb på de frie radikaler. Efter flere års forskning er det lykkedes Caudalie at stabilisere dem for første gang og få skabt en antioxidant, der er langt mere aktiv end vitamin E. Polyphenol C15 Anti-wrinkle Defense Serum er netop et powershot af antioxidanter. Beriget med Vitamin C, hyaluronsyre og squalene. Innovation på højeste plan. En teknologi vi vil se mere af…
Caudalie – Polyphenol C15 Anti-wrinkle Defense Serum

Årets Bestseller
Årets Bestseller understøtter en af årets store trends. Effektivt og hurtigt får den bugt med vinterens greb og giver dig mulighed for at lufte en meget gemt del af kroppen. Og hvad er det så vi taler om? Dine fødder!! Fødderne, der netop nu er på vej ud af støvlerne til fordel for en langt mere eksponeret placering i sandalen. Ligesom forbrugerne elsker dommerne den lille snurrende, effektive, elektroniske fodfil, der i 2014 blev langet over disken i et eksorbitant antal. Stort tillykke med successen, salget og statuetten til Årets Bestseller fra Scholl.
Scholl – Velvet Smooth Elektronisk Fodfil

Årets Nye Brand
Vi vil have skræddersyede løsninger, der opfylder lige netop vores egne, individuelle behov. Og her er løsningen: Med Codages brede udvalg af sera kan vi plukke og sammensætte lige de specialist-sera, der passer til vores huds tilstand. Og vil man virkelig give sin hud VIP-status, kan Codage endda tilbyde at lave et customized serum tilpasset din hud og med dit eget navn på flakonen.
Codage

Årets Nichepris
Den er lidt ’kær’ at se på, passer pænt på hylden… men man skal ikke lade sig snyde. Vinderen af kategorien Årets Nichepris er en ren killer. Ved et enkelt dup er en hel hær kørt i stilling. Og allerede dagen derpå, vil du opleve en tydelig forskel. Ikke bare dommerne selv, men også deres teenage-skyggetestere bakker op om de mange flotte anmeldelser, der allerede ligger på nettet. The liquid pink pimple miracle holder, hvad den lover! Det her ER effektiv acne treatment!
Mario Badescu Skincare – Drying Lotion

Årets Grønne Pris
Natural power. Peberrod, pebermynte, rosmarin, morbær. Vi er IKKE ved at lave en smoothie, men taler om potente naturlige ingredienser anvendt i en ekstraordinær serum med fantastisk effekt. Natural Liposomal Technology er med til, at de naturlige og certificerede biodynamiske ingredienser i Jurliques Nutri-Define serum forbedrer hudens udseende så bemærkelsesværdigt. Hudens glød, hudens elasticitet og hudens fine linjer er påvirket så meget i den positive retning, at vi har svært ved at få armene ned.
Jurlique – Nutri-define Superior Retexturising Facial Serum

Årets Danske Produkt
Zarko Pavlov har endnu engang komponeret et mesterstykke af en duft. En duft alle dommere, mænd som kvinder, virkelig forelskede sig i. Om duften siger dommerne blandt andet: ”Et mesterværk!” ”I en klasse for sig!” ”Så gennemarbejdet og perfekt, at der næsten er tale om kunst.” Det er en sprudlende og fantastisk frisk fortolkning af en molekyleduft. En duft, der henleder en til en frisk forårsmorgen på terrassen i morgensolen, hvor der nippes til et glas friskpresset blodgrapejuice. Og så er den både Handmade and bottled in Denmark.
Zarkoperfume – Pink Molecule

Årets Forbrugerpris
Forbrugerne elsker ligesom dommerpanelet olier. Især når den tilfører øjeblikkelig glød og kan anvendes til både hud og hår. Wild Argan Radiant Oil rammer plet lige ned i den højaktuelle trend med produkter, der kan multitaske. Har du brug for en olie til kroppen, og skal du kramme noget i de tørre hårspidser – ja, så har du her en vinder. Forbrugerne har nu lært arganolien rigtig godt at kende – og de elsker den! Tillykke til The Body Shop.
The Body Shop – Wild Argan Radiant Oil

Årets Skønhedsbehandling
Fællesnævneren for alle behandlinger, der har været tilmeldt Danish Beauty Award 2015, er, at de er foretaget af entusiastiske behandlere dedikerede til deres fag. Det er mennesker, der brænder for deres koncept – og som ikke går på kompromis. Overordnet har vi skullet skelne mellem wellnessbehandlinger og behandlinger med det formål at ændre hudbilledet. Vinderen formår at forene wellness med det målrettede. Anita Falslund giver en meget personlig behandling med sin dybe, præcise massage og de meget effektive produkter fra Ling. Det er en helt særlig oplevelse. En behandling, der slår benene væk under en, og som dommerne kan anbefale alle at prøve. Efter et besøg hos Anita Falslund har huden fået et energiboost, så den stråler af tilfredshed.
Anita Falslund – Ling Signature Facial

Årets Butik/Klinik/Salon/Spa
Hos de nominerede er det fundamentale helt på plads. De er tro mod deres koncept, men på mange måder helt forskellige, nærmest usammenlignelige og har hver især deres berettigelse.  Dommerpanelets valg i år er truffet på grund af en ekstrem stilsikkerhed og gennemførthed. Der er ikke én ting, der ikke er tænkt på i de smukke lokaler. Det er lige fra den særligt udvalgte te og smoothien, du går hjem på til de produkter, der indgår i behandlingerne.  Skønne og velfungerende er behandlingsrummene, hvor dygtige kosmetologer udfører deres topprofessionelle behandlinger. Amazing Space er et pragteksemplar af en hotelspa og klinik.
Amazing Space – Laura Bonné

Årets Ildsjæl
Karismatisk, følsom, engageret, usnobbet. Det er ord, der passer på dig. Du har om nogen bragt begrebet ’skønhed’ ud til brugerne. Gjort det muligt for alle hjørner af Danmark på få minutter at føle sig som noget ganske særligt – i særlige hænder. Hos dig er mennesket i centrum, og alle kan blive klogere og blive inspireret af både din viden og handlekraft. Det ene øjeblik har du hænderne i håret på en kvinde på første række ved en messe på Midtfyn, for bare timer senere at svinge føntørreren på en kongelig gæst, der skal til bal på slottet. Dine hænder kan trylle, du har øje for helheden, oveni har du et ubeskriveligt energiniveau og et hjerte, der brænder for det bedste resultat. I 2014 har du markedsført en hel serie af fantastiske hudplejeprodukter – også det tager vi hatten af for. Du er en forretningsorienteret kunstner og iværksætter.
Dennis Knudsen – du er årets ildsjæl

Årets Klassiker
Der er en ganske særlig karma forbundet til Matas Luksus Shampoo. Lige fra emballagens stædige udtryk og følelsen af produktet, når det første gang glider           ud i hænderne, til duften, der åbner det bedste fra erindringens skuffe. Men nostalgi har sjældent en berettigelse alene, medmindre den går hånd-i-hånd med kvalitet. Og det er denne kvalitet, der er grundlaget for en klassiker, og som har sikret dette års vinder en plads i toppen i en lang række tests i konkurrence med nutidens bedste shampooer. Den virker. Den føles lækker. Den dufter dejligt. Den er let at arbejde med. Den giver et smukt resultat. Kan bruges af hele familien. Er drøj i brug. Rimelig i pris og dermed tilgængelig for de fleste… Vi har elsket dette års klassiker i mere end 30 år.
Matas – Luksus Shampoo

Blogger’s Choice Award
En duft skal passe til ens personlighed og forkæle sanserne. Og på trods af at Pink Molecule er ”The Heartless One”, så forkæler den dig og dine omgivelser.  Pink Molecule er en duft uden hjertenoter. Toppen er let og frugtagtig, mens bunden er mere mørkt træ. Det er elegant håndværk.  Det er en unik personlig parfume. Og det er en duft, som giver komplimenter. En i bloggerpanelet udtrykker sin personlige glæde over vinderen på denne måde: ”Når jeg tager skjorten af efter en dag med Pink Molecule, så kan jeg godt lide lugten af den…”. De otte udvalgte bloggere har valgt Pink Molecule som vinder af Blogger’s Choice Award 2015.
Zarkoperfume – Pink Molecule

Årets Lancering
En lancering, som den danske forbruger ikke har kunnet overse i 2014. En lancering, der i den grad har været årets ”talk of town”. Med kæmpe succes har Matas relanceret deres FodplejeStriber i en gigantisk kampagne i form af outdoor-reklamer og samtidigt meget stærkt repræsenteret i Matasaviserne. Matas har lanceret en række nye produkter i en helt igennem effektiv serie på mere end 20 fodplejeprodukter. Eksempelvis Matas Hælstift, der skånsomt og effektivt afhjælper hælrevner og hård hud. Og så er den supernem at have med i tasken, når fødderne i sommersandaler lige trænger til et quick fix i løbet af dagen.
Matas – FodplejeStriber

Årets Beauty Accessory
Aria er det seneste skud på stammen inden for ”beauty gadgets” til ansigtet fra Clarisonic. Dommerne er begejstrede for teknologien bag Clarisonic. Og begejstrede for de resultater, som viser, at huden afrenses seks gange bedre end ved manuel afrensning. En afrensning med Clarisonic har den effekt, at din efterfølgende hudpleje vil penetrere længere ned i huden. Flere af dommerne føler, at deres hud har en helt fornyet glød og en mere ensartet overflade. De kan slet ikke undvære deres Clarisonic Aria som en del af den daglige renserutine. Clarisonic Aria sætter standarden, og er en meget værdig vinder af Årets Beauty Accessory.
Clarisonic – Aria

Årets Frisør i samarbejde med dofk
Enkelt, rent og med lidt kant. Det er det, som Anne-Sophie Villumsen står for. Anne-Sophie har deltaget i konkurrencen med et tidløst vinderlook udført med smukke og naturlige hårfarver. Anne-Sophie siger selv, at hun bruger håret som lærred i udviklingen af sin farveteknik og er inspireret af 60’ernes klippeteknik. Hun er fortaler for bæredygtighed, og når det blandes med hendes naturlige kreativitet og dygtighed, bliver der skabt et nyt nordisk udtryk. Næsten 5.000 har på Facebook stemt og valgt Anne-Sophie til at være Årets Frisør i samarbejde med dofk.
Zenz Organic Hairdressing – Anne-Sophie Villumsen

Se fotos af vinderne og de nominerede her.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96