Danish Beauty Award 2016 – Tilmeldingen er i gang

Danish Beauty Award fejrer 10 års jubilæum i 2016
Det er 10 år siden Danish Beauty Award uddelte de første statuetter til årets bedste skønhedsprodukter! Derfor er det med ekstra stor jubilæumsglæde, at vi for tiende gang åbner for tilmeldingen af produkter til Danish Beauty Award. Her på hjemmesiden er der gjort klar til registrering af produkter i 29 kategorier (login er DBA2016). Vi håber, at alle skønhedsleverandører, der har været med igennem 10 år vil være med i konkurrencen om statuetter i 2016. Sidste frist for tilmelding er den 14. januar 2016.

Den 29. april 2016 bliver det 10. awardshow afholdt i de smukke og stilfulde omgivelser i Tivoli Congress Center i København. Her skal vi sammen hylde hele branchen og uddele statuetter til årets vindere. Danish Beauty Award ser frem til at se jer alle. Sæt kryds i kalenderen!

Dommerne i 2016
Danish Beauty Awards dommerpanel består i 2016 igen af 13 dommere med hver deres kompetenceområde. De har til opgave at vurdere de tilmeldte produkter, steder, behandlinger – og sammen med resten af panelet udvælge de 5 nominerede og til sidst vinderne. Dommerne har helt forskellig tilgang til beautybranchen, og vi udnytter forskelligheden til at se på de deltagende produkter, steder og behandlinger fra alle vinkler. Tjek dommerpanelet 2016 ud her.

Kategorierne i 2016
Kategorierne i 2016 er kategorier, som vi kender igennem 10 år. Der er en enkelt ny i 2016 – Årets Care & Protect Pris, der vil blive givet til et produkt, der beskytter eller tager særlige hensyn. Se alle kategorierne beskrevet her.

Du kan finde en vejledning til tilmelding, information om kategorier og dommere mm. her. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på mail adm@danishbeautyaward.dk eller mobil 22912476.

 

 

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96