Christiane har fået ny mand…

PRESSEMEDDELELSE

Christiane Schaumburg-Müller har skiftet sin mandlige medvært ud ved den store skønhedsprisuddeling Danish Beauty Award 2014. Awardshowet finder sted den 29. april i Cirkusbygningen i København

Lars Hjortshøj er manden, der sammen med Christiane Schaumburg-Müller, skal føre publikum igennem alle prisuddelingens mange, skønne kategorier. Det er første gang Lars Hjortshøj skal være vært ved Danish Beauty Award, der afholdes for 8. gang, men Lars har masser af award-erfaring fra andre prisuddelinger. Christiane har prøvet det før. Hun var vært ved Danish Beauty Award 2013 sammen med Martin Brygmann.

”Hvis du får en akut pigmentforandring op til awarden, så er der masser af makeup, der dækker godt”, siger Lars Hjortshøj med et smil. ”Jeg glæder mig bare til endnu en beautyfest, hvor alle gæster har gjort noget ekstra ud af makeuppen – med eller uden pigmentforandringer”, siger Christiane. Allerede nu tyder den gode kemi imellem de to værter på, at det nok skal blive et underholdende awardshow.

”Det er hvert år virkelig morsomt at være gæst ved Danish Beauty Award”, oplyser Anne-Dorte Mathiesen, der er stifter og formand for prisen.  ”Vi ønsker en prisuddeling med en god blanding af humor og seriøsitet. Det er vi stolte over, at vi kan få Christiane og Lars til at medvirke til.”

Danish Beauty Award er en fest, hvor årets bedste skønhedsprodukter, forhandlere og behandlinger bliver hyldet. Både leverandører, handlen, presse, kendisser og sponsorer deltager i festaftenen. Som noget nyt vil der i år blive mulighed for, at andre kan købe et begrænset antal billetter til awardshowet.

”Vi håber, at materialister, parfumerier, frisører og almindeligt beautyinteresserede ser det som en mulighed for at være med, når de bedste produkter kåres. Det er en oplagt chance for tage med kolleger og venner til skønhedsfest med to vidunderlige værter,” siger Anne-Dorte Mathiesen.

Billetsalget sker via Billetto.dk.

Forbrugerafstemningen er i fuld gang disse tre steder: woman.dk, costume.dk og magasinetliv.dk
Danish Beauty Award uddeler priser i 25 kategorier. De kan ses her: danishbeautyaward.dk/kategorier
Dommerpanelet består af 13 dommere. Se hvem de er: danishbeautyaward.dk/dommerpanel
Du kan se mere om Danish Beauty Award på hjemmesiden: danishbeautyaward.dk
Yderligere oplysninger og kontakt:

Lars Hjortshøj via Elisa Lykke, mobil 23691117, elisa@elisalykke.dk
Christiane Schaumburg-Müller via Sandie Nielsen, mobil 40419000, sandie@qbackent.com
Danish Beauty Award: Anne-Dorte Mathiesen, mobil 22912476, adm@danishbeautyaward.dk
Praktiske oplysninger og foto kan fås ved henvendelse til Sonja eller Mette Marie hos Crone & Co. på tlf. 32 10 66 55, dba@croneandco.com.

Se pdf.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96