Blogger’s Choice Award 2015

Blogger’s Choice Award blev uddelt for første gang ved Danish Beauty Award 2015. Otte skønne, trendsettende mode- og beautybloggere havde valgt vinderen blandt 12 nominerede produkter. Vinderen blev… Pink Molecule fra Zarkoperfume, der også vandt Årets Danske Produkt 2015, og derfor gik hjem med to priser. Det var da også en glad prismodtager, der gik på scenen for at modtage statuetten, mens dommernes ord blev læst op:

“En duft skal passe til ens personlighed og forkæle sanserne. Og på trods af at Pink Molecule er ”The Heartless One”, så forkæler den dig og dine omgivelser.  Pink Molecule er en duft uden hjertenoter. Toppen er let og frugtagtig, mens bunden er mere mørkt træ. Det er elegant håndværk.  Det er en unik personlig parfume. Og det er en duft, som giver komplimenter. En i bloggerpanelet udtrykker sin personlige glæde over vinderen på denne måde: ”Når jeg tager skjorten af efter en dag med Pink Molecule, så kan jeg godt lide lugten af den…”. De otte udvalgte bloggere har valgt Pink Molecule som vinder af Blogger’s Choice Award 2015.
Zarkoperfume – Pink Molecule

Zarko Pavlov fra Zarkoperfume tog imod sammen med Sofie Dolva fra SpaSupply, og to af bloggerne overrakte prisen – nemlig Signe Mørkeberg Sjøstrøm og Marie Jedig. Se klippet på YouTube her:

De otte bloggere, som var med til at udpege vinderen af Blogger’s Choice Award, var:

Signe Mørkeberg Sjøstrøm
Marie Jedig
Liv Barfoed fra Stylefashion
Marie Thomsen fra Marie and the MakeUp
Johanne Danshøj fra Jo’s Makeup Blog
Mette Marie Lei Lange fra TwinPeaks
Lise Grosmann fra BeautyBlog
og Emily Salomon

DBA1938jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Marie Jedig, Sofie Dolva fra SpaSupply, Zarko Pavlov fra Zarkoperfume og Signe Mørkeberg Sjøstrøm

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96