Årets Skønhedsbehandling 2015

Hvis ikke du allerede er fan af New Yorker hudplejeprodukterne fra Ling Skincare inden, så er du det i hvert fald efter et besøg hos Anita Falslund… Kombinationen af Ling og Anita er nærmest perfekt. De to er en kombi, der gør en forskel. Prøv det!

Dommerne sagde om vinderen:

Fællesnævneren for alle behandlinger, der har været tilmeldt Danish Beauty Award 2015, er, at de er foretaget af entusiastiske behandlere dedikerede til deres fag. Det er mennesker, der brænder for deres koncept – og som ikke går på kompromis. Overordnet har vi skullet skelne mellem wellnessbehandlinger og behandlinger med det formål at ændre hudbilledet. Vinderen formår at forene wellness med det målrettede. Anita Falslund giver en meget personlig behandling med sin dybe, præcise massage og de meget effektive produkter fra Ling. Det er en helt særlig oplevelse. En behandling, der slår benene væk under en, og som dommerne kan anbefale alle at prøve. Efter et besøg hos Anita Falslund har huden fået et energiboost, så den stråler af tilfredshed.
Anita Falslund – Ling Signature Facial

Se vinderen modtage statuetten på scenen. Julie Zangenberg overrakte prisen:

DBA1303jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Anita Falslund og Julie Zangenberg med DBA-statuetten

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96