Årets Skønhedsbehandling 2014

Dare to Care

Mere nærvær, mere omsorg og mere dybdegående end en almindelig behandling. En ansigtsbehandling hos en kosmetolog med alt hvad det indebærer, men hvor det er massagen, der er hovedfokus. Vinder af Årets Skønhedsbehandling Line Friis kalder det selv en holistisk skønhedsbehandling. En behandling, hvor Line arbejder med hele kroppen igennem ansigtet og akupressur på hænder og fødder. Dommerne blev alle overbevist en efter en. De ønskede, at de kunne besøge Line mere end én gang for at vurdere behandlingen. Vi fik en ansigtsbehandling, hvis lige aldrig er prøvet. Hvor afslappede ansigtsmuskler giver helt ny mening. Hvor kosmetologen kunne tolke dommernes sinds- og stresstilstand via ansigtets muskulatur. Og hvor blød og ren hud var en bivirkning… Hvornår kan jeg få en ny tid?

Se interviewet med Line Friis:

 

Dommerne sagde om vinderen:
Allerede i det øjeblik du træder ind ad døren, får du fornemmelsen af ”you are in for a treat”. Alt imens du ligger og tror, du får 90 minutters fantastisk ansigtsmassage, bliver dine organer, hud og de små linjer, der kommer af at grine for meget, gennemarbejdet via akupressurpunkter i ansigtet, på hænder og fødder. Og efter, du har sundet dig lidt med en hjemmelavet udrensende smoothie og nydt de lækre raw dadelkugler, føles det som om, du har været af sted på en uges sundhedsretreat… Hun kalder det selv for en holistisk ansigtsbehandling. 
Vinderen er Line Friis med behandlingen Acai Organic Facial Care

 

DBA_2020jpg photo by fotograf Peter Dahlerup Firmafotografen

 

Line Friis fik overrakt statuetten af sangerinderne Anna David og Malene Qvist.

Du kan se mere og bestille tid til Årets Skønhedsbehandling Dare to Care by Line Friis her.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96