Årets Serie 2015

Rudolph Care har prisbelønnet ansigts- og kropspleje i sortimentet. Og i 2014 kom udvidelsen med solbeskyttelsesprodukterne – Rudolph Sun. Det er imponerende, så dygtig Andrea Elisabeth Rudolph er til at udvikle produkter. Her fastholdes fokus på brugen af det absolut nødvendige for at opnå kombinationen af god kvalitet, minimalisme og moderne luksus, som kendetegner Rudolph Care hele vejen igennem. Dommerne sagde om vinderserien:

“Vi elsker solen og dens varme. Lyset, energien og humøret, der følger med. Men vi skal være påpasselige med solens stråler, så solcreme er et af de allervigtigste produkter på en solrig dag. Med Årets Serie får du en hel palet af solprodukter, der kan opfylde alle behov. Vil du have en rig og plejende creme med SPF 50 til ansigtet, eller vil du have en luksuriøs kropsolie med SPF 15, som giver dine ben den smukkeste overflade? Rudolph Sun-serien er gennemtænkt med velovervejede ingrediensvalg i Svanemærkede produkter. Og det uden overhovedet at gå på kompromis med lækkerheden.
Rudolph Care – Rudolph Sun

Du kan få Rudolph Sun til priser fra kr. 145,-. Eksempelvis koster 50 ml Organic Sun Face Cream SPF 30 kr. 245,-.

Se Andrea Elisabeth Rudolph modtage statuetten på scenen i YouTube-klippet nedenfor. Prisoverrækkere var Nina Kluge og Anne-Dorte Mathiesen:

DBA1451jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Hele det glade Rudolph Care-team

DBA1421jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Fra venstre Nina Kluge fra Fagbladet Kosmetik, Andrea Elisabeth Rudolph fra Rudolph Care og Anne-Dorte Mathiesen fra Danish Beauty Award

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96