Årets Salon/Klinik/Butik/Spa 2015

Her kan vi tale om Årets Spa 2015, men også om Årets Klinik – for begge dele er kombineret på smukkeste vis hos Amazing Space Spa- & Wellness by Laura Bonné. Der er noget for både krop og sjæl. Økologi og hightech går hånd i hånd på en måde, så vi ikke et øjeblik er i tvivl om, at ekspertviden om hud og indholdsstoffer i kosmetiske produkter er en kompetence, men der er også masser af viden om design, stil og god service. Amazing Space har en holistisk tilgang til skønhed. Dommerne sagde om vinderen:

“Hos de nominerede er det fundamentale helt på plads. De er tro mod deres koncept, men på mange måder helt forskellige, nærmest usammenlignelige og har hver især deres berettigelse.  Dommerpanelets valg i år er truffet på grund af en ekstrem stilsikkerhed og gennemførthed. Der er ikke én ting, der ikke er tænkt på i de smukke lokaler. Det er lige fra den særligt udvalgte te og smoothien, du går hjem på til de produkter, der indgår i behandlingerne.  Skønne og velfungerende er behandlingsrummene, hvor dygtige kosmetologer udfører deres topprofessionelle behandlinger. Amazing Space er et pragteksemplar af en hotelspa og klinik.
Amazing Space – Laura Bonné

Laura Bonné fra Amazing Space tog imod statuetten, der blev overrakt af Julie Zangenberg. Se klippet fra scenen her:

DBA1325jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Laura Bonné fra Amazing Space sammen med prisoverrækker Julie Zangenberg

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96