Årets Nye Brand 2014

Et livsstilsbrand – og nu årets nye beautybrand

Når du siger Ilse Jacobsen – ja, så siger du næsten automatisk “gummistøvler”, men Ilse Jacobsen var ved Danish Beauty Award 2014 glad for, at gummistøvler ikke blev nævnt med et ord af andre end hende selv… For prisen som Årets Nye Brand har intet med gummistøvler at gøre. Det handler om cremer, olier, scrubs og shampoo, og måden brandet bliver præsenteret på.

Produkterne, der indgår i Årets Nye Brand Ilse by Ilse Jacobsen, er sammensat med stor fokus på havtorn. Havtorn, som de bær der vokser i Hornbæk, hvor Ilse Jacobsen kommer fra. Havtorn er et bær meget rigt på C-vitamin – faktisk 15 gange så meget som i citron – men også rigt på særlige fedtstoffer, der har en speciel effekt på huden. Det opdagede de danske vikinger allerede for hundreder af år siden, da de smurte deres vejrbidte ansigter og hænder direkte ind i bærrene.

Andre ingredienser som avocado, grøn te og rød solhat har også fundet vej til brandets beautyprodukter. Råvarer, der alle er velkendt for deres effekt både indefra og udefra. Du kan få Ilse by Ilse Jacobsen-produkter til både ansigt, krop og hår. Alle emballeret stilfuldt i en minimalistisk krukke eller tube, der gerne må stå mange af på mit badeværelse.

Hvis du vil høre hvad Ilse Jacobsen sagde umiddelbart efter prismodtagelsen, så kan du kigge med her:

Dommerne havde følgende ord med på vejen til vinderen:

Ny nordisk spa-oplevelse lige til at tage med hjem til afslapning af krop og sanser og styrkelse af huden med vitaminrige ekstrakter fra powerplanterne, der gror i Nordsjællands sand, sol og blæst. Gennemtænkt og omfattende hud-, hår- og kropsplejeserie – med more-to-come, håber vi. Lækkerhedsfølelsen er i top fra formler til flakoner og emballager i det enkle nordiske design.
Vinderen er Ilse by Ilse Jacobsen

 

DBA_1745tif photo by fotograf Peter Dahlerup Firmafotografen

Ilse Jacobsen tog imod prisen sammen med Daniel Lafrenz.
Statuetten blev overrakt af Cecilie Lassen og Sarah Grünewald.

Du kan se mere om Årets Nye Brand Ilse by Ilse Jacobsen her.

 

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96