Årets nominerede skønhedsbehandlinger og -steder

Og de nominerede i kategorien Årets Skønhedsbehandling er…

De fem skønhedsbehandlinger, der er de nominerede ved Danish Beauty Award 2015, er udpeget af dommerpanelet.

Dommerne har både testet og diskuteret i timevis om, hvad der var bedst ud af mange, rigtig gode behandlinger. Og det har været svært både at vælge, men også at sammenligne behandlingerne, der er meget forskellige. Behandlinger til ansigt og krop har skullet kæmpe mod behandlinger af hår og negle. Men også meget omfattende og dyre behandlinger op imod billigere behandlinger.

Dommerne har vurderet service, hvorvidt der blev taget godt imod helt fra første telefonopkald, om behandleren kan sit kram, og om der er de forventede resultater for de penge, behandlingen koster. Detaljer og noget så simpelt som, hvorvidt kosmetologen forlader sin kunde undervejs i behandlingen, har haft indflydelse på dommernes opfattelse af behandlingen.

De fem nominerede skønhedsbehandlinger er anbefalesværdige på hver sin måde:

Anita Falslund – Ling Signature Facial
Amazing Space – Amazing Face Resurface
Beauty Salon Gold Pantera – Gold Pantera Thermoklip
Biosthetique – Signature Skønhedsbehandling
Naturlig Smuk – Naturlig Smuk Ansigtsbehandling

Hvem, der løber af med sejren, afsløres ved Danish Beauty Award 2015 den 29. april.

Årets bedste skønhedssteder

I kategorien Årets Salon/Klinik/Butik/Spa er de fem nominerede også fundet af dommerne. De fem fantastiske steder, som har gjort sig fortjent til en nominering ved Danish Beauty Award 2015, er:

Amazing Space
browWow
Kurbadet by Ilse Jacobsen
Hotel Vejlefjord Kur & Spa
Lash Bar Copenhagen

Også i denne kategori har dommerne haft en vidunderlig, men svær opgave. Meget trendy steder og steder med international klasse er blevet besøgt. Dommerpanelet er begejstrede for mange af de steder til skønhedsbehandling, som har været tilmeldt Danish Beauty Award 2015, og vi kunne godt have tænkt os flere nominerede end fem…

Vinderen afsløres den 29. april ved prisuddelingsfesten i Cirkusbygningen.

Se alle de nominerede her – og en oversigt her.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96