Årets Makeupprodukt – Populær 2015

Obama, Cameron og Thorning Schmidt gør det, din datter og din nabo gør det – og du gør det! Tager selfies. På få år er selfies vokset fra at være et totalt ukendt fænomen til en hverdagsting, som du ser på de sociale medier hver eneste dag. Med dette års vinder i kategorien Makeup – Populær kan du få selfie-klar hud på et splitsekund. Dommerne sagde om vinderproduktet:

“I en tid hvor vi alle er stjerner i vores eget liv, og hvor de sociale medier dikterer selvpromovering og ‘selfie-moments’, gælder det om at tage sig ud fra sin bedste side. Det hjælper The Body Shops geniale primer ‘All-in-One Instablur 5-action perfector’ med. I et snuptag går man fra at være en kamerasky kedelighed til at blive en kameraklar skønhed med ensartet, babyblød og ‘retoucheret’ hud.
The Body Shop – All-in-One Instablur

All-in-One Instablur koster kr. 185,- hos The Body Shop.

Marianne Gulløv fra The Body Shop tog imod statuetten på scenen. Prisoverrækkere var Sine Ginsborg og Mette Bundgaard, som begge var en del af dommerpanelet. Se klip fra scenen på YouTube:

DBA1006jpg_ fotograf Peter Dahlerup

På fotoet ses dommer Mette Bundgaard, prismodtager Marianne Gulløv fra The Body Shop og dommer Sine Ginsborg

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96