Årets Kropsplejeprodukt Populær 2015

Hvis du tjekker reviews på nettet af vinderen i Årets Kropspleje Populær, så vil du blive mødt af kommentarer som følgende:

So great! Five stars. Love this! Best lotion ever. Holy grail for eczema sufferers. This cream has been a saviour for my sensitive skin during the winter. Transforming! 

Danish Beauty Awards dommere var enige. Og det gjaldt både dommere med normal og tør hud, men også pårørende med eksemhud og ekstremt tør hud. De var vilde med Avène Xera Calm og den både blødgørende og beroligende effekt, den har på huden. Dommerne sagde om vinderen:

“Tid til skønhed og slut med hud i ubalance. 12 års forskning og udvikling fra Avène sender definitivt tør hud på pension. XeraCalm A.D Lipid Replenishing Cream holder huden smidig, sund og er med til at genoprette balancen i huden hos atopikere – men også hos alle andre. Stærkt vanedannende og med et potentiale til at blive en rigtig klassiker.
Avène – Xera Calm A.D Lipid Replenishing Cream”

Vinderen kan fås for kr. 169,50 på landets apoteker.

Susanne Uldall fra Apotekernes a.m.b.a. kom på scenen for at modtage prisen for Årets Kropsplejeprodukt Populær. Prisen blev overrakt af den skønne skuespillerinde Lise Baastrup. Se klippet, og hør også Martin Brygmann udtale vinderproduktets navn – Xera Calm A.D Lipid Replenishing Cream:

DBA918

Susanne Uldall med statuetten for Årets Kropsplejeprodukt Populær sammen med prisoverrækker Lise Baastrup

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96