Årets Klassiker 2015

Klassiker = substantiv, fælleskøn – BØJNING -en, -e, -ne –UDTALE [ˈklasigʌ]
Kunstnerisk eller håndværksmæssig frembringelse der regnes for at være af høj og varig kvalitet eller for at være en typisk repræsentant for en bestemt genre eller stilart

Således lyder definitionen af en klassiker. Og årets vinder må så absolut siges at opfylde den definition. Høj og varig kvalitet og en typisk repræsentant… 2015-vinderen blev nemlig Matas Luksus Shampoo.

Dommerne siger:

“Der er en ganske særlig karma forbundet til Matas Luksus Shampoo. Lige fra emballagens stædige udtryk og følelsen af produktet, når det første gang glider ud i hænderne, til duften, der åbner det bedste fra erindringens skuffe. Men nostalgi har sjældent en berettigelse alene, medmindre den går hånd-i-hånd med kvalitet. Og det er denne kvalitet, der er grundlaget for en klassiker, og som har sikret dette års vinder en plads i toppen i en lang række tests i konkurrence med nutidens bedste shampooer. Den virker. Den føles lækker. Den dufter dejligt. Den er let at arbejde med. Den giver et smukt resultat. Kan bruges af hele familien. Er drøj i brug. Rimelig i pris og dermed tilgængelig for de fleste… Vi har elsket dette års klassiker i mere end 30 år.
Matas – Luksus Shampoo

Du kan få 500 ml Matas Luksus Shampoo for 54,95 kr.

Se YouTube-klippet, hvor statuetten bliver overrakt til Lone Rafn, Janne Bech Rolsted og Kirsten Johansen fra Matas her:

DBA1787jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Elisa Lykke og Martin Bender på hver side af Matas’ Lone Rafn, Janne Bech Rolsted og Kirsten Johansen

DBA1798jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Glade vindere af Årets Klassiker 2015

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96