Årets Ildsjæl 2015

“Dennis Knudsen – du er Årets Ildsjæl”. Sådan lød det ved Danish Beauty Award 2015 forleden, da Årets Ildsjæl blev kaldt op på scenen som vinder af kategorien. Dommernes begrundelse lød:

“Karismatisk, følsom, engageret, usnobbet. Det er ord, der passer på dig. Du har om nogen bragt begrebet ’skønhed’ ud til brugerne. Gjort det muligt for alle hjørner af Danmark på få minutter at føle sig som noget ganske særligt – i særlige hænder. Hos dig er mennesket i centrum, og alle kan blive klogere og blive inspireret af både din viden og handlekraft. Det ene øjeblik har du hænderne i håret på en kvinde på første række ved en messe på Midtfyn, for bare timer senere at svinge føntørreren på en kongelig gæst, der skal til bal på slottet. Dine hænder kan trylle, du har øje for helheden, oveni har du et ubeskriveligt energiniveau og et hjerte, der brænder for det bedste resultat. I 2014 har du markedsført en hel serie af fantastiske hudplejeprodukter – også det tager vi hatten af for. Du er en forretningsorienteret kunstner og iværksætter.
Dennis Knudsen – du er årets ildsjæl”

Årets Ildsjæl modtog en flot gave fra Shamballa Jewels.

ildsjæl safe_imageLock_bracelet_WG_Turq[1]

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96