Årets Herreprodukt 2015

Her er cremen, som alle mænd over 25 bør bruge… Det er så ligetil. Smør blot morgen og aften. Cremen er en fantastisk fugtgiver, og med de to superfrugter havtorn og guarana er den et udglattende boost til huden uden at være fedtet. Og så kan den fås for bare kr. 129,-. Dette er uden tvivl value for money.

Dommerne sagde om vinderen:

“Nogen gange er det det ligetil, der virker mest overbevisende, og som derfor vinder vores hjerter. Selvom mænd shopper stadig mere beauty er det fortsat krydret med en god portion mistro og tilbageholdenhed. Mænd søger det enkle og det sikre. Ikke mindst det, der ikke føles som hverken et konceptuelt eller produktmæssigt overgreb. Homme Energy Anti-Aging Face Care fra Yves Rocher rammer plet. Et bundsolidt og gedigent værk. Den helt rigtige vinder af Årets Herreprodukt.
Yves Rocher – Homme Energy Anti-Aging Face Care

Anett Moldow, der står for PR for Yves Rocher, tog imod prisen på scenen. Prisoverrækker var Frederik Bagger. Se et lille klip fra scenen her:

DBA1038jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Anett Moldow med statuetten, der blev overrakt af Frederik Bagger

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96