Årets Hårstylingprodukt Detail 2015

Tørshampoo er hurtig og effektiv opfriskning af håret. Har du tænkt på, hvad en tørshampoo kan gøre for dit hår, når du for eksempel skal på festival? Og alle de dage, hvor du ikke har tid til hårvask, så er tørshampooen uundværlig. Men tørshampooen er også god til at give håret struktur, fylde og mulighed for at puffe det op i løbet af dagen. Årets vinder i stylingkategorien – detail blev Apotekets Tørshampoo, hvor du for kr. 59,95 får en fantastisk god tørshampoo.

Dommernes ord om vinderen er:

“Den rammer spot on en af tidens største tendenser – den sparer tid. For med denne effektive tørshampoo, kan du på bare et minut forvandle kedeligt og fedtet hår til en frisk og velplejet frisure. Og som bonus når dit hår nye højder… Du kan endda få den både med og uden parfume.
Apotekets – Tørshampoo

Private Label Manager Jelva Schnoor fra Apotekernes a.m.b.a. tog imod statuetten, der blev overrakt af de skønne sangerinder Marie Carmen Koppel og Szhirley. Se klippet fra scenen her:

DBA1177jpg_ fotograf Peter Dahlerup

På billedet ses Marie Carmen Koppel, prismodtager Jelva Schnoor og Szhirley

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96