Årets Hårplejeprodukt – Professionel 2015

Shu Uemura er baseret på viden og ingredienser, der hver gang garanterer uovertrufne produkter og maximal ydeevne. Og olierne er Shu Uemura simpelthen ekspert i. Vinderen Essence Absolue for Body and Hair er ingen undtagelse. Det er flydende lækkerhed til både hår og krop.

Dommerne siger om vinderen:

“Effekten er langvarig, og duften er vidunderlig. Med Essence Absolue får du en sanseoplevelse, der tager sindet på rejse – og hår og krop under behandling. Uden at fedte nærer og blødgør denne kombi-olie dit hår, men også din krop, hænder og negle. Håret får en smuk silkeglans af olien, og når du har krammet den i håret, kan du pleje hænderne med resten. Intet går spildt her – det får lov at virke.
Shu Uemura Art of Hair – Essence Absolue for Body and Hair

Aviaja Riemann-Andersen, Nordic Brand Director i L’Oréal Danmark kom på scenen og modtog prisen for Årets Hårplejeprodukt Professionel, som blev overrakt af Ann Lind Andersen og Tina Nikolaisen fra hhv. TV2 og Alt for Damerne. Se klippet her:

DBA1129jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Aviaja Riemann-Andersen, L’Oréal Danmark med statuetten imellem Tina Nikolaisen fra Alt for Damerne og Ann Lind Andersen fra TV2

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96