Årets Hårplejeprodukt – Professionel 2014

Kom nu ud af den hvilefase…

30 ampuller til at påvirke hvilefasen, så nye hår bliver aktiveret og vokser frem hurtigere end forventet. Faktisk 1.700 nye hår på 3 måneder.

En meget videnskabelig tilgang til påvirkning af hårets vækst og cellers fornyelse er grundlaget for vinderen af Årets Hårplejeprodukt – Professionel 2014: Kérastase Densifique. Et helt kurprogram, der udløser potentialet af de hvilende hår og dermed forøger antallet af hår i vækst pr. kvadratcentimeter.

Med Densifique påvirker du hvilefasen til at vare kortere tid, og du ser nye hår vokse frem. Densifique er baseret på Stemoxygine, en aktiv ingrediens, der efterligner det optimale miljø for stamceller i hårsækkene. Og det er stamcellerne, der sætter en ny livscyklus igang. Desuden tilføres vitaminerne B5 og B6 samt ceramider, der styrker håret og giver vitalitet. 

Om vinderen sagde dommerne:
Når alt er vel, veksler vækst og hvile i nøje afstemte faser. Men det kan ske, at hvilen varer ved. Så vokser der ikke nye hår ud, eller hårene kan være så svækkede, at det opfattes som hårtab. Men med en aktiv ingrediens, der genskaber det optimale miljø omkring hårets stamceller, er dette vinderprodukt i stand til at vække de dvalende hårceller. Håret vokser sig fyldigere og tættere, fordi hårstråene igen er stærke. Både hos kvinder og mænd. 

Vinderen er Kérastase – Densifique

Hør interviewet med vinderen efter prisoverrækkelsen:

DBA_1345jpg photo by fotograf Peter Dahlerup Firmafotografen

Aviaja Riemann-Andersen, Direktør for Selective Brands hos L’Oréal Professional Division tog imod statuetten, der blev overrakt af radiovært Martin Veltz og skuespiller Vicki Berlin.

Læs, se og hør meget mere om Kérastase Densifique her. Forhandles hos frisører landet over.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96