Årets Hårplejeprodukt – Detail 2015

Vindershampooen kommer fra den berømte og dygtige britiske celebrity-hårstylist John Frieda, som har udviklet ‘tonsvis’ af trendy og innovative hårprodukter til både pleje og styling. Der ligger masser af hår-erfaring i udviklingen af årets hårplejevinder – både når det gælder volumen, farve og blødhed. Dommerne siger om vinderen:

“Denne vinder efterlader synlige resultater. Shampooen er et kombinationsprodukt, for samtidig med at det beskytter hårfarven, så giver det også smukkere, blødere og fyldigere hår. Idéelt – og et musthave til det fine skandinaviske hår.  Volumen-effekten er så attraktiv, at du ikke behøver have farvet hår for at elske denne shampoo.
John Frieda – Luxurious Volume Touchably Full Shampoo for Colour Treated Hair

Prisen for en Luxurious Volume Touchably Full Shampoo for Colour Treated Hair er kr. 89,-.

Sales Manager Henrik Wendler tog imod statuetten, der blev overrakt af to kvinder med smukt hår Tina Nikolaisen fra Alt for Damerne og Ann Lind Andersen fra Go’Morgen/Go’Aften Danmark på TV2. Se YouTube-klippet her:

DBA1148jpg_ fotograf Peter Dahlerup

Tina Nikolaisen fra Alt for Damerne, prismodtager Henrik Wendler og Ann Lind Andersen fra Go’Morgen/Go’Aften Danmark.

Fatal error: Call to undefined function is_product() in /customers/0/d/4/danishbeautyaward.dk/httpd.www/wp-content/themes/DBA-theme/footer.php on line 96